MihricanA Yesimkvrg Normal 18. Haftada sert tekme hisseden var mi bilmiyorum ben bebek olduğunu bile ayirt edemiyordum😂
esengl_ MihricanA aynı ben ya 😁 bebek kıpır kıpır hemen diyorum gel elini koy bekliyor bekliyor yok hiç hareket etmiyor artık bende bıktım oda 😁 zaten etmiycek diyorum oda aynı diyor ama yine de bir heves le koyuyor 😁
yaseminyasemin MihricanA eşimde çok gördü hissetti karnımı delecek gibiydi ama evet bana yaptıklarını babasına bak dediğimde durduğu çok oluyor☺️
MihricanA yaseminyasemin Sag tarafima vuruyo sürekli denk getirmeye çalışıyorum ama anliyo sanki duruyo hemen😂
atescan27 MihricanA benmkide öyle cnm aciyorm tekken konuşunca oynuyo kocamın yanında oynammiyo elektirik almiyo babasından 😂😂😂
MihricanA atescan27 Bana tavırlı heralde diyo esim de 😂 Hamileligimin basında bi tartışma yaşamıştık onu söylüyorum bende annesini cok üzdüğün icin olabilir diye 😂
atescan27 MihricanA hahahaha olabilir cnm sabah kalktım uyanikti oğluşum babasını uyandırdı elini koydum eşimin kız bu jeyapiyo içerde diyo bı sagbi sol ise gitcek sanki diyo😂😂😂
MihricanA atescan27 Keske benimki de öyle olsa adam nasıl hareket ettiğini bile hissedemiyo 😂 Bazen acayip vuruyo keske diyorum suan elin burda olsaydi