MihricanA ikizminikler Denedim bi iki dafa duruyor ama telefonla oynarken karnimin ustunde falan duruyo bazen oraya vuruyo cek sunu der gibi 😂
61Aysen MihricanA Benm esmde diyo içinden cocuga ben elimi koydugmda oynama diyosun oda oynamiyo diyo😂Icinden konusuyosn cocukla uyariyosn diyo ben suclu gne😂
MihricanA ygmurnuuur Biraz daha bekle hareketleri düzenli olunca hissedersin dedim bende 😂 Ama minnoş kalbi ogluna bile kırılıyor beyefendinin
Arasarzu MihricanA Benimde öyle kimseye tepki vermez 😂 şimdilik bana veriyor bakalım babasına ne zaman dönecek 😂
Kybele23 MihricanA benim kız da öyle hareket ediyor gel babası bak diyorum adam elini koyuyor bekle ki hareket etsin hep beni yalancı çıkarıyor cimcimem 🤣🤣
E-v-A101 MihricanA ben ki kafasına göre takılıyor Gece oynuyor gündüz ne bana ne babasına. Tepki. Yok. Ne yapacağım ben bu çocukla ççok içine kapanık çoook 🤣🤣😁😁
Sibelkursat MihricanA inan kuzum benimde öyle oluyordu, ama çok şükür şimdi erik de hissediyor daha doğrusu oğlum babasına da tepki veriyor
Maykoo MihricanA eşim sadece 32. Haftada bi kere hissetti oynadığını gördü 35 oldum sayılır hala eşimin sesini duyunca sanki nefes almayı bile bırakıyo töbe töbe 😂😂
MihricanA Yesimkvrg 20. Haftada disardan bile belli oluyordu ilk gebelikte zaten gec hissetmek normalmis