nazeninhanim ElvinAlaz 35 haftalığım bugün muaynede 2600 gr kilosu normal dedi. zaten 2,500 ile 4 kilo arası bebek normal kiloda kabul ediliyor ister 40 haftalık olsun, başka doktorada görün,özele gidiyorsan devlete baktır bir de
ElvinAlaz Esraaelisa1 erkek bebeğim zaten 🙁 bende eşimde iri bebeklermişiZ ama onunla alakası da yok demek ki.
Cramel Elvanay benim 15 haftalık normalde 75 80 gram olması lazım ama 135 gram dedi doktor. Senin izinden gidiyorum galiba😅bunu bide çıkarması var. Ama bende sağlıksız bişey yemiyorum ona bağlıyorum gelişimini😁
Elvanay Cramel maşallah bebeğine 💞.evet sağlıklı beslenmek çok önemli özellikle sabahları yumurta ..normal düşünürken sezaryan olacak mecbur sağlıklı olsunda bı önemi yok.
Cramel ElvinAlaz canım ben ilk doğumumda 2800 ile doğurdum39+3 te gayette sağlıklıydı. Kiloya pek takılma 1 haftada 3400 oldu. Sağlıklıysa sorun yok bence. Hem doğurması daha kolay😅
ElvinAlaz Cramel orası öyle tabi normal istiyorum küçük olması kolay olur ama bir sorun mu var gelişmesinde diye endişe etmiştim bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim
Cansummm ElvinAlaz 38+1 haftalık doğum yaptım gelişimi kilosu hep 1 hafta kadar geriden geliyordu kızımın. 37+3 ile uyumluydu 3000 gr 50 cm doğdu miniğim 2 gün kaldık hastanede 2745 gr ile taburcu olduk çok şükür hiçbir sağlık sorunu yaşamadık.🙏🏻 Şuna 17 günlüğüz 🥰14 günlük ilken muayenemiz vardı ve kızım 3155 gr olmuştu. Önemli olan sağlığı kiloya hiç takılmayın.☺️
Cramel Elvanay aynen canım yumurta peynir çok tüketiyorum canım çok istiyor. Bide günlük ceviz badem ve fındık tüketiyorum.sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil 😉
teletabi ElvinAlaz 38.haftamda 2930 la doğum yaptım kilosu iyi gibi geldi bana. Doktor bebiş sağlıklı dediyse kikoya takılma canım
Lavinya07 ElvinAlaz benim 36+1 de 2950 gr çıktı yalnız sizin de normal bence belli bir Aralıkta olması gerekiyor zaten ayrıca ultrasonlar da yanlış ölçebiliyor hiç dert etmeyin bence kilosunu
Elvanay Lavinya07 teşekkür ederim🌹baklagiller .yumurta incir fındık karpuz.tukettigim bunlar ekstira birşey yok fakat abur cubur kolaydı cipstti hiç tuketmedim.
Lavinya07 Elvanay sağlıklı beslenince bebek de fayda görüyor demek ki. Siz toplamda kaç kilo aldınız peki ?