ElvinAlaz Merhaba anneler biliyorum her bebeğin kilosu farklıdır doktorun yanılma payı vardır ama yine de endişelenmemek elimde değil. 37+2 de 2800 ve 3200 arası kilosu dedi ultrasondada doğum tarihimiz gitgide ileri tarih görünüyor. Yani haftası geride görünüyor. Sizin bebeğiniz kaçıncı haftada kaç kilo ? Yada bu haftada kaç kipiloydu paylaşır mısınız lütfen ?
Karadenizli ElvinAlaz ben daha 31 haftanın sonunda gittiğimde 2400 demişti ama bir hafta ileri görünüyor dedi bana bir hafta iki hafta çok önemli değil dedi
nazeninhanim ElvinAlaz 35 haftalığım bugün muaynede 2600 gr kilosu normal dedi. zaten 2,500 ile 4 kilo arası bebek normal kiloda kabul ediliyor ister 40 haftalık olsun, başka doktorada görün,özele gidiyorsan devlete baktır bir de
Ylmzty Bussimm yok canım normal bence benim de ondan 100 gr fazla idi şimdi 36 haftalık nerdeyse 2700 olmuş faydalı şeyler yemeye bak muz çiğ kuruyemiş yumurta vs
Anason23 37-1 de gittiğimde 3100 demişti ama 36-5 gözüküyor baş çevresi doktor önde vs demedi ve öyle gözükmesi sorun değil dedi 1 haftaya kadar sorun olmazmış
Burcudedetas Her bebek bir olmaz tabiki ben oğlumu 4.500 kg doğurdum şimdi bu hamileliğindede bebek haftasına göre biraz kilolu olunca şekerden şüphelendi
Elvanay ikizminikler canım vallaha bende sasirdim baklagilleri .yumurta incir karpuz aburcubur ağzıma hiç sürmedim .encok tukettigim yiyecekler bunlar buyuzden cumartesi doğumum olacak
Zeeeynepp Pregnantmom maşallah kuzum bi sağlık problemi falan yaşadınız mı haftası erken ya benimde erken doğum riskim var şu an 35+6 yız ağrılarımız ve açılmamiz var 2 cm korkuyorum bebeğim e bi şey olacak diye ciğer geliştirici falan da yapıldı 1 hafta daha bekleyelim dedi doktorumuz çünkü ben ağrılarımı hiç hissetmiyorum
Cramel Elvanay benim 15 haftalık normalde 75 80 gram olması lazım ama 135 gram dedi doktor. Senin izinden gidiyorum galiba😅bunu bide çıkarması var. Ama bende sağlıksız bişey yemiyorum ona bağlıyorum gelişimini😁