atescan27 Mrymmm__ cnm normal bence bende vajinamda hissediyorum arada dusecekmis gibi artık maşallah büyümüş korkma riskin varsa ayaklarını uzat dinlen
Dudumrtk Hira_meyren meraba canım benim bebiş de kız aşagıda ama sabahtan beri hareket etmedi 22 haftalık detaylı ultrasonu muz vardı hiç dönmedi doktor Bi gün sonra tekrar gelin dedi yüzünü net göremedim dedi normal mi bu acaba doktor oluo bazılarında dedi ama
Deletedmom54 Hira_meyren benim erkek canım ama aşırı hareketli bir bebek , vajinaya da vuruyor mideye de her yere vuruyor mübarek. fır fır dönüyor ben çok tatlı da yemiyorum ama bu çocuk kuduruk kime benzediyse.
Hira_meyren Deletedmom54 😁😁😁 aman benim ikinci oğluna bile idi halende öle malasef hiç yerinde duramaz
Deletedmom54 Hira_meyren hadi ya ben de doğunca başka olur diyodum annem de gülüyodu rüya mı bu tersi çıksın neyse odur yaramaz olacak diyodu , anneler haklı çıktı yine
Pamuk94 Mrymmm__ canm ayakları asagida oldugu icin oyle hissettigini düşünüyorum bnde oyleydim cikacak bebek derdim bi tuhaf olurdum bebeginz dönmediği icin ayaklar asagida 🙋♀️
Duru999 Mrymmm__ merhaba dr gidince ne soyledi ? 28+4 dun gece cok korkdum resmen firlayib cikicak gibi oldu. Ilk defe boyle hiss ediyorum cok korkdum. Ve makat gelisi ayaklari baya asagida dedi dr
Mrymmm__ Duru999 merhaba doktor normal dedi ama bugün hastaneye gideceğim ordada kontrolüm var ordaki doktora sorcagim size yazarim geldiğimde ☺️
Zerin1234 Mrymmm__ merhabalar bende 34+4 haftalık gebeyim karnım aşırı ağrıyor sancı değil derim ağrıyor dönemiyorum nefes alınca bile ağrıyor ve bebeğim 2 gün oldu sabah kalktığım zaman baya aşağıya indiğini fark ettim sizdede var mı bu durumlar
SnFk Mrymmm__ evet canım. Benimde incelmem var ve bazen kendisini iyice aşağı ittiriyo. Doktorum bebeğin artık gelmek istediğini bu yüzden rahim ağzında hissetmemin normal olduğunu söyledi. 34. Haftaya giriyorum bende.
Mrymmm__ Duru999 canim doktor bana normal dedi ama benim erken dogum riskim olduğu icin endişelendim senin erken dogum riskin yoksa korkma ☺️
Duru999 Mrymmm__ hep iyi olsunlar. Allahin izniyle sag salim zamaninda gelsinler🤲💙 yatis verdimi size?
Mrymmm__ Duru999 hayir canim yatis vermedi Ben 7 hafta hastanede kaldim ciktigimdan beride her hafta kontrole gidiyorum, rahim agzi kisaligim oldugundan ☺️ Türkiyede nasil bilmiyorum 🤷🏻♀️ Ama Doktor evin icinde hareket etmeme izin verdi ☺️
Zerin1234 Mrymmm__ ayyy benimde erken doğum riskim var 30 haftayken sancı vardı açılma serumla durduruldu şuan 34 hafta dayım bebeğim aşağıya inmiş benimde hareketleri azaldı ve hareket edince sanki birden çıkacak gibi oluyor hatta idrarımı kaçıracak gibi oluyorum bende merak ettim neden acaba kontrole de gidemiyorum 😣
Zerin1234 Mrymmm__ yok rahime ilgili şuan sıkıntı görünmüyor kaynanamlarla oturuyorum sürekli gidemiyoruz eşimi yok olsunlar eşimi dolduruyorlar eşim korkudan götürmüyor kayın pederim çok konuşuyor sürekli gidiyorsunuz falan oda bekle bekle diye baya oyalıyor
Mrymmm__ Zerin1234 Benim karnim agrimiyor sadece yatakda sag sol dönerken çati kemiğim agriyor ve ayakta fazla durduğumda karnim sertleşiyor 😣
Zerin1234 Mrymmm__ benimde şertleşme 6.aydan beri var halada devam ediyor ayakta kalınca Allah yardımcımız olsun inşallah