Mrymmm__ Merhaba Hanimlar bugün 30+0 haftalik olduk Erken dogum riskim var rahim agzi yetmezliginden bugün Bebegimin hareketlerini cok asada his ediyorum sanki vajinamda gibi Cuma günü doktorda kontrollüm var .. böyle olan varmi??
Deletedmom54 Mrymmm__ Ben 25 haftayım ama bebeğim ayakları aşağıda olup tekmeleyince aynı şeyi ben de hissediyorum Ayıptır söylemesi vajina içine vuruyor sanki
Hira_meyren Deletedmom54 bende de öle 22 haftalık ama hep aşağıda kız mı sizin bebek kız bebek asagada olur derler ama ne kadar doğru bilemicem 😁😁
MehZey Mrymmm__ benim ki de makat pozisyonunda ağrı da yapıyor ciddi ciddi vajinada toplanıyor sanki vurunca wcdeyim 😀
neslihantrkk Mrymmm__ benim bebeğin kafa aşağıda olduğu halde öyle hissediyorum 😀 28. Haftadan sonra ara ara benimde olmuştu
irva Mrymmm__ 31 haftalığım benim oğlanın başı aşağıda 26′dan beri.Hep öyle hissediyorum baskıdan dolayı.Doktorum normal demişti.Tabi sen doktoruna danış yine de.
Mahbuss MehZey ya bende öyleyim 😀 24. Haftaya gireceğiz arada aşağılari tepikliyor her zaman değil Allah’tan ama öyle yapınca direk lavaboya koşuyorum 🤭😀 ama gelen bişey yok
Dudumrtk Hira_meyren meraba canım benim bebiş de kız aşagıda ama sabahtan beri hareket etmedi 22 haftalık detaylı ultrasonu muz vardı hiç dönmedi doktor Bi gün sonra tekrar gelin dedi yüzünü net göremedim dedi normal mi bu acaba doktor oluo bazılarında dedi ama
Deletedmom54 Hira_meyren benim erkek canım ama aşırı hareketli bir bebek , vajinaya da vuruyor mideye de her yere vuruyor mübarek. fır fır dönüyor ben çok tatlı da yemiyorum ama bu çocuk kuduruk kime benzediyse.
MehZey momcemre1 bende abdest alıyorum bu abdest bana yatsıya kadar yeter diyorum ki bı tekme atıyor söve söve WC deyim 😀
MehZey momcemre1 bende abdest alıyorum bu abdest bana yatsıya kadar yeter diyorum ki bı tekme atıyor söve söve WC deyim 😀