babysevgi KbraAkyol bende günler geçsin diye diye 49 u gördüm😂artık geçer ya bi sekılde geçiyor moduna girdim :) cünkü gerçekten az kaldı :) tadını cıkarıyorum artık
babysevgi Ayseonayli4554 ben 34. Haftaya girdim siz doldurmussunuz yani benm 33+0 ☺️ Ama öyle denir ya 34 e basladık . 33 dolmuş oluyor artık
hulya1406 babysevgi amin amin inşallah canım ☺️ Bu süreçte bize yolculuk yapmamız sakıncalı mı 2 saat filan ?
Minikmucizem6119 Tugba1213 benim de son 41 gün 🧿 41 kez maşallah bebişlerimize sağlıcakla gelsinler 🥰💕
babysevgi hulya1406 yani ben yapacağım nasipse ☺️ 35 . Hafta dolmadan 2 saatten fazla benim riskim olmadığı için dr um tmm dedi ama sizinkine siz sorun bu gebeliğinizi bilmiyorum ki 2 saat cok normal bir süre aslında ama siz yine de sorun
hulya1406 babysevgi yok bende de sıkıntı her hafta gittim aslında da.şimdi iyice ağırlaştık birde doğum yaklaştı.3 aylıkken özelde doktoruma sormuştum sıkıntı olmaz demişti gitmiştim de zaten ☺️😉
babysevgi hulya1406 e tamam o zmn :) gidin haftamız ilerledi yolculuk yapmak zor oturmak yani ben arka koltuğa tek geçip ayaklarmı uzatarak gitmeyi planlıyorm yer müsaitse sizde öyle yapablrsnz