Bende 35+2 deyim kansızlık ilaç kullanmama rağmen var bu aralar başım dönüyor belkide kanım düşüyor 😕Allah kolaylık versin gebelerimize

Semanurry canım eğer yiyebilir isen tereyağında bekmezli yumurta yap sabahları tüket benim çok düşüktü böyle yükselttim

Benim de öyle. Kırmızı etle hiç aram yok en çok bu yüzden düşüyor ve değer yükelmiyor :( mercimek yemeye çalışın bir de. Kırmızı ve yeşil ikisi de faydalı

Semanurry bende de kansızlık var 10 tane demir serumu ve B12 iğnesi vuruldum şükür bebeğimde bı sıkıntı yok . Doğumda kan takviyesi olmasın diye serum vermişti doktor korkmayın bunyeden kaynakli ben kendimi bildim bileli kansızlığım var ilaçlarla takviye oluyordu ama bebek olunca ilaç takviyesi yetmiyor çünkü bbeekde bizden besleniyor . İçinizi ferah tutun stres yapmayın aynı durumdayız 🤗

Balbrcu bana 4 doz olarak 2 kez takıldı 2 doz tek sefer 2 doz tek seferde takıldı. Doktorumda dahiliyeye yönlendirdi. Yarın gideceğim bakalım dahiliye doktoru ne diyecek 😕

Semanurry o kadar rahatsız edici bir durum ki bende o durumdayım korkuyorum aşırı derecede 33 +4 haftalık gebeyim kızlığımdan beri denir ilacı kullanıyorum evlendim yine aynı şekilde bebek sağlıklı ama doktor bana böyle giderse doğumda kan lazım olabilir dedi ailem geçen hafta resmen insan arıyordu kan vermeleri için Allah büyük inşallah Hiç kimse öyle bir durum yaşamaz gerek kalmaz gebelikte pekmez aç karına şekeri tetikliyor ee üzüm bende aşırı mide yanması yapıyor Allaha bıraktım bakalım ne oluyor artık siz de şeker yoksa aç karına pekmez üstüne biraz su koyup karıştırıp için çok etkili oluyor kızken hep öyle içerdim değerlerim yükselirdi

Zerin1234 çok teşekkür ederim pekmeze ceviz katıp yemeye çalışıcam ağır olcak ama yapcak bişey yok bakalım doktor ne diyecek 🤷🏼‍♀️

Semanurry yani bı de dalak ciğer yiyebilirsiniz onlar direk kan yapıyor ben yemeye başladım sevmesemde sağlık için yiyorum .. yada portakal mandalinin az suyunu çıkarıp keçiboynuzu ile karıştırıp sabahları için alerjiniz yoksa tabiki oda yükseltiyor sıkmayın kendinizi inşallah çabuk geçer 🙏

Semanurry Merhaba ❤️ Ben senelerdir kansızlık çekiyorum. Kilom çok aşırı değil ama standartların üzerinde olmasına rağmen kan değerim 5-6larda olduğu zamanlar oldu. İlaç kullanamadım. İlaçlar midemi bulandırdı. Şuan 22 haftalık hamileyim hala daha var kansızlık. Doktorumdan iğne istedim fakat uygun görmedi hap önerdi. Hap kullanamıyorum. Bi arkadaşım anlatmıştı oda hamileliğinde kansızlıkla karşılaşmış. Sezeryan oldu. Ve çok sorun yaşadım dedi. Sezeryana almadı bi doktor kanın düşük tehlikeli diye felan dedi. Ama doğruluğunu Tabiki bilemem. Bende siyah üzüm yiyorum abartmadan. Kırmızı et 21 yıldır ağzıma sürülmedi. Pekmez felan içemem. Kırmızı ve tonu her şeyden tiksinirim öyle söyleyim 😊 Allah kolaylık versin sağ Salim alalım inşallah bebişlerimizi kucağımızaaaa