Mormenekse34 Hikayelerinizi okumayi cok isterim, merak edenlere de bolca bilgi postu olsun🎈 Devlette mi ozelde mi yaptirdiniz, ne kadara mâl oldu? Kacinci denemede gebelik oldu? Dikkat edilmesi gereken şeyler var mıdır? Hadi bakalım🍬
Gamzelim_ Mormenekse34 merhaba canım ben ilk klomen kullandım hamile kaldım 2 cı ayımda düşük oldu tekrar tedavıye baslayınca klomen bi kac kez daha kullandım hamile kalamadım sonra doktorum bana isder aşılama ısder tüp bebek dedi eşinle görüş haber ver dedi bizde karar verdik aşılama yaptırmaya denemekden ne cıkar hapla kalmısım hamile bunlada kalırım ümidi ile agustos 20 de basladık tedavıye gonal f igne kullandım 450 aldım raporla sonra tumurtalarım 2 taneydi biri 18 biri 20 o gün akşam catlatma ignemide oldum bi gün arayla aşılamamı yaptı doktor beklemek ole heycanşıkı ben aşılamanın 13 gün evde test tuttum ama eşime bile demedim iki cizgi netti aşılamının 16 günü kan verdim 406 cıktı sonra ultrason kontrolune gittim kese gözüktü yarında inşallah kalp atısını duyarım bebeklerimide görürüm hayırlısı ıle 🥰🥰🥰🥰
Mom36 Mormenekse34 canim ben asilama yaptirmadim ama yaptirmayi dusünüyorum esimie sperm testi yaptirmamiz lagzim onfe ama ikna edemiylrum 3. Ay kulanmasi gerek bi ilaç vardi son bi tableti kaldi ve ilac bitmeden sperm testi vermek istemiyor. Bende bi an önce o sperm testini versin ki bi yol cizelim diyorum ama bekliyorum hayla bakalim. Belki yarin verir sperm testini. Hayirlisi. Bende merak ediyrum bu konu burda beklim belki detayli açiklayan birileri vardir illaki
Mormenekse34 Gamzelim_ ne guzel☀️ saglikla buyusun insallah raporsuz ne kadara mal olurdu acaba, maddiyat da buyuk dert…
Milos35 Mormenekse34 ben yeni yaptırdım canım beklemedeyim cuma belli olcak 3000 i buldu hemen hemen. 250 muayene, 1350 iğneler 80 hap 900 de aşılama günü aldı
Eminecengilukuslu Mom36 eşiniz vitamin takviyesi mi kullanıyor yani öyleyse eğer benim eşimde kullandı etkisi olmamıştı
Sidal Mom36 biz de sprem testi vermiştik hiç kasılmayın ister eşinizi odaya tek gönderiyorlar ister birlikte gidiyorsunuz. Evet eşler tedirgin ama çocuk için mecbur
sabr_sukur_dua Mormenekse34 Bende merak ediyorum asilama yaptiran arkadaslardan olumlu olumsuz tecrubelerini bekliyoruz ☺️☺️🌸
Bsrozdmr1305 Maalesef benim aşılama hikayem olumsuz 😌iki kere yaptık ama tutmadı (sebepsiz infertiltilite ) şuan rapor çıkamraya uğraşıyorum tüp bebek aşamasına geçilecek
Mormenekse34 Bsrozdmr1305 rapor cikarmak uzun mu suruyor, isyerimden izin alamadigimdan hic ilgilenemedm, asilama icin de gerekli mi, fiyati farkediyor mu
Bsrozdmr1305 Mormenekse34 aşılama içinde ilaçlara rapor çıkarılıyor ben üniversite hastenesinde oldum çok uzun sürmedi çok şükür benim iki ay arayla iki kes aşılama yaptılar . Tabi belirli şartları var işte yaş, evlilik yılı , gebe kapamama sebebi vs
Sunny Mormenekse34 benim de 10 kasım aşılama denedik bu ay biz de. Hep adeti bekliyorum test yapmıyorum ama bu ay 7-8 kasımda kan vericem değişiklik olsun😁
Mormenekse34 Milos35 ben de pztesi gunu yaptrdim 3000 civari tuttu, iki olgun yumurtam var cogul da olablir hic de olmayablir dedi doktorum Ne gelirse rabbimden kabulum🤲 nasip
Eminecengilukuslu Mormenekse34 geçen hafta yaptırım aşılama klomen fustimon 75 mg iğne ve çatlatma iğnesi 500 gibi nişey tuttu fakat fustimon iğneye gerek kalmadı klomen yetti 2000 de doktora verdik özel klinikte oldu benimki dua edin doktorum yarın kan vermemi istedi
Mormenekse34 Eminecengilukuslu Allahim kucagimizi bos birakmasin, emegimiz hevesimz bosa olmasin insallah