Eessrra Eda319 ya nedense bana su içmek eziyet gibi geliyor özellikle hamilelik döneminde sudan çok tiksindim neden böyle oldu bilmiyorum
MiniKaya Eda319 olabildiğince tüketmeye çalış canım en az 2 litre çünkü hem bebeğin için önemli hemde hamilelikte enfeksiyon malesef ki çok oluyor bunun olmaması için bol su tüketmelisin
beyza-guven 10 bardak falan iç.. ic yani bi zarari olmazki suyun sadece fazla lavaboya cikarsin ben 19 haftamdayim bana dün hemsire 15 bardak su icmen lazim günde dedi suyu ne kadaf cok icersen dogumun o kadsr rahat rahat olurmus oyle söyledi
hulya1406 beyza-guven inşallah öyle olur günde 3 Lt içiyorum ☺️ Zaten çok seven biriydim hala da öyle.Tabi ekstra çay filan hariç ☺️
Yenianneadayi2208 Eessrra limon dilimi ya da sevdiğiniz herhangi bir meyvenin dilimi ile suyunu tatlandırıp içebilirsiniz.Bende günde 1 bardak bile içemezken çözümü bunda bulmuştum.
Byzaoz Eda319 icebildigin kadar ic canim 2litreden az olmasin dedi bana saglik ocagindaki ebe. Hem fazla kilo almani onler hem kabizlik yasamassin dedi.
Ga0312 Eda319 ben o haftalarda 10 bardak içiyordum ama şu an 37. Haftayı bitircem belki 1 litre anca içebiliyorum karnım ağrıyor
Eessrra Karadeniz61 valla bişey diyimmi diş etlerim inanılmaz zayıfladı bu dönemde soğuk su içince dişlerim çok kötü ağrıyor
aylinsss Eda319 45 kilo hamile kaldım zayıf olmama rağmen doktor en az 3 litre içmelisin dedi ben 2.5 içiyorum hergün başından beri alıştım artık