Hashasim2020 ElvinAlaz hepsine katılıyorum canım o genital ağrı bende de var yatakta dönerken ve kalkarken, kalkıp ilk adımları atarken ağrıyor gerçekten inşallah sağ Salim gelsinler
Cansu321 Hashasim2020 39+3 Burda çatı muayenesi yapmıyorlar maalesef 💁🏻♀️ ( Almanya ) Bebek de bir sorun olmadığı sürece normal doğuma zorluyorlar. Bizde hala bekliyoruz o yüzden oğluşumun yeri rahat 😌 haftaya cumartesiye kadar gelmezse suni sancıyla başlatılacak doğumum korku heyecan hepsi bir arada karmakarışık duygular… Rabbim hepimiz için hayırlısını versin 🤲🏻
Busrapol 37+2deyim.. cati muayenem bugun yapildi hayli can yakiciydi benm icin cok kastım.. bebekte ters dönmüş bas asagiydi buzamana kadar ..benim icin de sezeryan ongoruluyor. Hakkimizda hayirlisi inslalah.
Hashasim2020 Busrapol evet kasınca acıyormuş ben de bütün alttan muayenelerde kendimi hep deli gibi kasarım muhtemelen benim de acıyacak😌 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ♥️
Ronyaseda Hashasim2020 hiç çatı muayenesi olmadım 39 haftaligim bebegin kilosu 3000 kilo civari. Normal doğum istiyorum ama sıvısı azalmış eşi yaşlanmış diye pazartesi yani 40 ci haftamda suni şancı ile yatiş verdi doktorum çok korkuyorum
Hashasim2020 Ronyaseda aynı durumdayız benim de suyu azaldı cuma günü bakacak muhtemelen benim de suni olur 😟 ben de gerginim ilk doğum olunca bir de 😢
Ronyaseda Hashasim2020 öyle valla canim inşallah 4 gün içinde kendi sancılarım olur açılmam olur diyorum rabbim yardimcimiz olsun inşallah. Benim su icin 4,2 dedi eğer pazartesi gelirsen 4 olursa kesin alırız yatışa dedi
Hashasim2020 Ronyaseda amin canım inşallah benim sayı söylemedi az dedi salı gitmiştim cuma tekrar gel nstye gireceksin dedi bakalım bekliyorum rabbim herkesi sağ Salim kavuştursun en acısız ağrısız şekilde 😌