Hashasim2020 3602 ama doktorum bu aletlerde yanılma payı oluyor belki yarım kg daha azdır bunlar tahmini dedi. Geçen hafta hiç kilo almamıştı bu hafta 400 gr gibi aldı muz ceviz badem süt tüketmeye başladığım an kilo alıyor emin oldum artık 🤷🏼♀️
slnko Aaaasli heyecandan ölüyorummmm korku panik hepsi bir arada sürekli ağlamaklı moddayım🙊 hem deli gibi kavuşmak istiyorum hem içimden çıkacak olmasına üzülüyorum annelik delilik dedikleri şey ne doğru🥰
Sevdasevdam1 38+5 haftalik oldugumuzda 3150 kg di oglushum shimdi 39+1 doktor gayet normal bir ceki oldugunu soyledi
hayalmehlika Asyaagkcn benim de neredeyse 2-3 haftadır 2800-2900 küsürlerde geziyor. Doğru düzgün almıyor kilo. Doktor 2500 üzeri sıkıntı yok dedi ama anne yüreği işte. 🙇🏻♀️
Asyaagkcn hayalmehlika Ya aslında bazen doktorlar da tam bir gram belirlemiyor, zaten tahmini kilosu o ama yine de haklısın anne yüreği.🤷🏻♀️
Bebekbal Yaseminnnnnnn canım bizimde 36+2 de 3400 dü..normal doğum istiyorum nasipse ama doktorum böyle kilo alımına devam ederse zor gbi dedi.senn de fazla gbi kilosu normal mi olcak
Yaseminnnnnnn Bebekbal benimkide tombis ya bende korkuyorum yarın son gun 4u geçmissse sezeryana alacakmis :(
Bebekbal Yaseminnnnnnn inşallah geçmemiştir canım ya haber etsene,son haftalarda 200-300 alabiliyor dedi doktor iyice üzüldüm
Bebekbal Yaseminnnnnnn meyve çok yedim bir de her akşam bi bardak süt içtim,düzenli olarak yaptığım tek şey bu ikisiydi.ama şimdi bıraktım dikkat ediyorum 😔
Yaseminnnnnnn ArasMom34 bende sancilar var bebek buyumemisse suniyle yatis verecekmiş korkudan yatablirsem bugun
Guluc Aaaasli valla yarın kontrol var ama almıştır yani ben iyice şiştim artık dayancak halim kalmadı 😂