Cansiin Ozgecetindag yok canım hicbiseyimiz yok herşey normal ama 33 haftalık görünüyor ultrasonda doktor da fazla almış.dedi
nazeninhanim Ozgecetindag evet berabee doğurucaaaz. Bir de bizim seninle çok fena mazimiz var ama hatırlamıyorsun galiba artık bro olduk😂😂
Ozgecetindag nazeninhanim hatirliyorum kavga etmistik ssnirim😅 actigim posta dadanmistin milleti toplamistin😅
nazeninhanim Ozgecetindag ahahah yok be aşko o zaman bir yıldız takımımız vardı böyle nerde olay nerde bir enteresanlık biz orda. Şimdi herkes doğurdu tabi…
Kadriye2411 Ozgecetindag 3 hafta önden gidiyor gelişimi ondan bu kadar iri çok şükür şeker falanda yok
Esraaelisa1 Duygu4216 en son 34 haftalıkken gittim 2500 kg şuan 35+4 olduk bilmiyorum kaç oldu haftaya tekrar gitcez
Allissaras Ben bugüm 29+0da gittim, 1462 gram 37cm dedi 30+1le uyumluymus kilosu, suyum da fazlaymış.ama şekerim yok ölcüyorum sürekli hiç daha yüksek cıkmadı, doktor da yapısal olabilir dedi bilemiyorum 🙄
Ozgecetindag Allissaras bilmiyorum ben kendimde hatirlamiyorym ne kadardi doktorun sorun gormuyorsa yoktur csnim
Ozgecetindag nazeninhanim ben kimle kavga etmistim o zaman 😅 kaos ortamlarindan uzagim artik kimseye satasmiyorum😅 benim derdim bana yetiyo cunku hergun geceleri kivranarak geciriyorum bizde bi dogursaydik ya iyice agirlastik
nazeninhanim Ozgecetindag hatırlamıyorum o kadar net ama bayağı tartıştık sonra barıştık falandı galiba. Geride kaldı😂 inşallah sen de bebeğini sağlıkla alırsın kucağına az kaldı yorma kendini hep dinlen
egekus 35+3 de 2500 kg dı doktorum haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi iki hafta sonra tekrar gidicem bakalım ne kadar olmuşuz 🤭
Ozgecetindag nazeninhanim aynen senle kavga etmistk aman salla😅 yavrum agliyorym artik geceler olmasin diyorum cok sancili geciyor uzanamiyorum direk kalbim sıkışıyor nefesim kesiliyo basim donuyor mide yanmasi ayri zaten cok yoruldum belim falan deli gibi agriyor artk dogurmak istiyorum sen yine iyi gibsin ben dayanamiyorum artik :((((