Hanımlar 37 +4gunluk hamileyim .. 1 aydan beridir günde 2 kez yatıyorum sizde benim giyimisiniz.. b kahvaltıdan sonra bide akşam saat 8 gibi 1 saat yatım uyanıyorum..
Çok uyumak
Kizim uyusa ben de yatarim valla ozellikle gunduz sicaktan halsiz oluyorum hep🙈6 yasinda oldu ama uykuyu sevmediği icin en gec 7bucukta uyaniyor😣 sanirim bebege hzirliyor beni😂😂
Cerenkacamz keske uyuyabilsem hergunum uykusuz
Ozgecetindag gece yatamıyorum gece uykusu yok doğal olarak ama saat sabah 5te yatıyorum zaten yattığım sıra 20 kez tuvalete gidiyorum bilmiyorum yatıyormuyum yatıyormuyum anlamiyorum eşim 11 de ise gidiyor yatıyorum 2 saat uyanıyorum kahvalti yapıp yatıyorum 😴😴cok kötü olmuş düzen sifir
O bir iki saatlik ara uykular bana çok iyi geliyor valla
Hiç uyuyamıyorum sabahın köründe ayaktayım neyse derdim sinir oluyorum kendime🙄
Cerenkacamz çok uyuma ya iyi değil şişkinlik yapıyor
Cerenkacamz 33+3 bitti bugün.hergün sabah 6 da kalkıp eşime kahvaltı hazırlayıp işe gönderiyorum sonra geri yatıyorum 7,5 8 gibi.sonra 10 gibi uyanıyorum ama kalkamıyorum tekrar uyuyorum en geç 11 11.5 da kalkıyorum.Sonra gece 12 gibi yatıyorum.işe giderken de böyleydi ve vardiyalıydı işim hala aynı.3 yıllık evliyim kahvaltısız hiç göndermedim evden.
Cerenkacamz ayni valla saat 5 6 gibi yatiyorum 100 defa wc kalkiyorum
Cerenkacamz 36+4 um bendede oyle bir suredir esim gittikten sonra uyuyorum tabi gec yatip erken kalktigim ve geceleri rahat uyuyamadigim icin🤷🏼♀️ Bazen aksamda uyuyorum 🙄
Cerenkacamz evet uyku bi tatli olmaya başladı