Alfabeta Ya bu tükürdüğümün ağrısı en fazla ne kadar sürüyor. Bugün bir hafta oldu hala kolumu oynatamıyorım çok ağrıyor😢
Busraveminisi1 Alfabeta benim 6 gün sürmüştü beş dakika arayla buz ve kolonya kompres yapıp kolumu yukarıda tutup hareket ettiriyordum acısa bile öyle geçti
Sinemarslannnn Alfabeta çok sürmüş benim 2 gün falan sürdü kolanya ile masaj yap cnm bana iyi gelmişti veya buz
Alfabeta Sinemarslannnn ilk gün buz koymuştumm aslında ama sonrasında koymadım hiç. Kolonyay masaj yapayım bende
zepbjk Alfabeta bi haftada anca geçmişti yarın 2.dozu olacağım. Ama minik içerde bi sertlik 3 hafta galan kaldı
minikcasper Alfabeta benim ilk dozda 1 haftaya yakın ben buradayım dedi hafif hafif 2.yi yeni oldum akşama geçti acısı 😅 şaşırdım
Pembisanne Alfabeta dün oldum hala ağrı yok çünkü başıma geleceği bildim kolumu kullanmadım. Sizin ne zaman başladı ağrı
Alfabeta Pembisanne yağıldıgı gün bunun on katı ağrıdı zaten kıvranıyodum ağrıdan resmen buz koydum o gün sonraki iki gün falan hafifledii geçeçek sandım ama tekrardan şiddetlendii