07Rukiye07 Elf0305- benimde kanamam olmustu , ikinci kutuya gectim agızdan olanı kullanıyorum yan etkisi olmadı suanlık, sadece 3 hafta olacak kahverengi kanama olarak geliyor hala gecmedi tamamen. kullanıpta kanaması geç geçen var mı ?
Uykulugebe Elf0305- Yani düşüğü her zaman onleyemiyor ama çoğunlukla önlüyor. Bu biraz da sana bağlı yorma kendini fırsat buldukça uzan yat. İlacı alttan fitil olarak kullanırsan hem yan etkisi olmaz hem de daha etkili olur
nedime3555 Haftada kanamam oldu 2 hafta boyunca tablet Progestan kullandım. Yan etki olarak yalnızca çok uyumak ve yorgun hissetmeyi gördüm. Genel anlamda progesteron hormonu bebeğin rahme tutunmasını güçlendiriyor. Ancak zaten rahimle ilgili bir sorun varsa çok etkili olamıyor.
_Koncuy_ Elf0305- yaklaşık ilk 3 ay iğne olarak kullandım, daha sonra hap olarak kullandım. Bünyeden bünyeye değişiyor sanırım bende herhangi bir yan etki yapmadı. Şuan da fitil olarak kullanıyorum
Elf0305- Ama sancım çok kasılmam var küçük bir lekem bile yok gece aldım şuanda hiç baş dönmem halsizliğim yok az biraz midem bulanıyor
Elf0305- 140220AA bende gece kullandım dün hiç yok şuanda yan etkisi sadece az biraz mide bulantım var
Baybymucize Elf0305- canım iç düşüğü engelliyor fitil olarakta kullanabilirsin eğer ben kullandım 21.haftamda hala kullanıyorum okadar kanamaya inat
220713fo Bünyeden bünye farkediyor bende sadece uyku yaptı ve ben sabah akşam kullanıyorum ağızdan İlk hafif lekelenmem vardı ilk üç ay kullandım bıraktım 3 hafta önce tekrar kanama ve lekelenme oldu yine başladım iğne ve hapa 😞
Hfidan Ben gündüz alıyordum 1 tane ağızdan 200 ml baş dönmesi ve sürekli uyku yapıyordu tansiyonum düşüyor sanıyordum doktorum gece yatarken al bunlar progestanın etkileri demişti gece yatmadan yutuyorum ve sabaha kadar misss gibi 😂😂😂😂
Bernanisa Elf0305- ağız dan alınca çok etkisi var ama fitil olarak kullanınca pek etkilemiyor bende uyku yapıyordu sadece
Gzdshn Bende 3 haftalıkken başladım kullanmaya şuan 10 haftalığız iki hafta sonra bırak dedi doktorum ağızdan alıyorum hiç bir yan etkisini görmedim