Mis06 Elifff1601 benim 11. Haftada erkege benziyor ama tam bisey demeyelim bidahakine soyleyim dedi. 14de net erkek dedi
Aysehatun Muezzarabiaertyudf ya aynı şeyleri söylemiş demekki o zaman 16.haftayı yani önümüzdeki haftayı bekleyelim hayırlısı olsun şimdiden 🙏🏼
Kkync Kızlar 15. Haftamda gitsem cinseti belli olur mu acaba ? 13 . Haftamda tahminde bulunmak istemedi ama zorlayınca kız olabilir dedi. Çok merak ediyorum 🤗
Moms Mis06 benim de 4 şubat canım ben 11+6 da öğrendim erkek dedi baha 13+6 da kesinleşti erkek bebişimiz geliyo 😍😇
Aylin01 Mis06 bende dün gittim 12+1 de baktı iyice baktı zaten en başından beri bence kız bu dedi şimdi de %90 kız dedi bakalım 1 ay sonra tekrar gidicem kesinleşir o zamana 😊
Aylin01 Destangunes doktor tahminen dedi önümüzdeki ay tekrar gidicem o zaman kesin bişey söylerim dedi daha bu haftalar tam net olmuyor Allah gönlüne göre versin ama yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun kız erkek farketmez 😊😇
Destangunes Aylin01 amin inşallah hayırlı sağlıklı olurlar peki kusma bulsntı ne durumda bende çok fazla
Aylin01 Destangunes ilk aylarda çok bulantım oldu toplasan 3-4 kere kustum şu an fazla yok ama birden bulanınca tam bulanıyor su bile içemiyorum o derece