Uykulugebe Pembisanne Ben de internetten aldım ama henüz kullanmadım. Yalnız ben ahşap değil de park beşik aldim. Çünkü bebek büyüyünce kaldırıp koyabilecegim biryer yok. Park beşiği katlar kaldırırım bı ihtiyacı olan olursa veririm
Ozgerella Pembisanne bebekonfor’dan almıştık, 1 sene de sorunsuz kullandık. Tertemiz bir mobilyası vardı.
busrayvz Pembisanne yani bize gelen öyle değildi gayet iyiydi tahtası sadece tamamen parça parça geliyor kurması size kalıyor henüz kullanamadık bi kaç haftamız var ama bence gayet güzel duruyor biz biraz erken kurduk sadece kokusu çıksın diye
Hulya_45 Pembisanne canım bebekonfor diye bi site ver ordan aldım bayalıdım çok kaliteli alabilirsin sende fiyatıda uygun
Uykulugebe Sera34 Kraft calipso 2 canım yaninda elektronik dönencesi de geliyor. https://m.trendyol.com/kraft/calipso-2-oyun-parki-70x120-cm-p-4578546?tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:dsa_type:product_cocuk-gerec_productsup_gl_s_&gclid=Cj0KCQjw8fr7BRDSARIsAK0Qqr7JquoA5jPGehTJMJDFBUhmVc8HNSQuhngX3_QKN31qRpoUPdTEm5MaAhfLEALw_wcB
Mlk84 Busraveminisi1 beşiğiniz geldi mi yoksa yeni mi sipariş ettiniz ? Ben de bu modeli çok beğendim ama bazı yorumlarda sallanırken çok ses yapıyor ,rulmanları dağıldı ya da kıymıklı kalmış zımparası kötü diye yorumlar yapılmış korktum açıkçası
Busraveminisi1 Mlk84 geldi kurduk bile canım duruyor şuan henüz kullanmadık bekliyoruz sahibini 🥰🙏🏻👼🏼Ama gayet düzgündü zımparası parçaları canım biraz uğraşlı sadece kuracak kişi için vakit alıyor mekanizmayı oturtmak 🥰
Ga0312 Pembisanne canım biz bebekonfor denilen yerdsn aldık kargo ile geldi demonte olarak eşimle kurduk biraz zor oldy kurulumu ama aşırı güzel. Hemde çok uygun fiyatlar bak sendd
miniceycey Ga0312 bende bebekonfor sitesinde beğendim ama 60 günde yolluyoruz dedikleri için vazgeçtim.
miniceycey Pembisanne boyasız doğal ahşap beşiklerde ıslak bezle silmeden sonra oluyor dedi iki arkadaşım da boyalı olanlardan tercih etmemi tavsiye ettiler. Bende beyaz renk olanları çok beğeniyorum. Yinede en güvenilir ve uygun hepsiburada da var sanırım
Verdas https://www.hepsiburada.com/meltem-smart-mondo-sallanir-ahsap-anne-yani-besik-60x120-cm-pm-HB00000FKK23 göründüğü gibi kaliteli geldi memnunuz