ikizminikler Ozge1309 ben yutabilmeme rağmen o koca vitamini yutarken boğazıma takılıyor sizi düşünemiyorum 😂
koala06 Ozge1309 Fobim var boğuluyor gibi oluyorum bu yaşıma kadar çok nadir hap yuttum sırf bu yüzden ama şimdi hamile olduğum için mecbur folik asit omega 3 derken alışmak zorunda kaldım. Bi metod buldum sizde de işe yarar mı bilmiyorum. Bir ısırık muz alıyorum ağzıma biraz çiğniyorum sonra hapı alıyorum hapla beraber yutuyorum boğazımdan kolayca kayıyor böyle yutabildim 😁😁😁
ikizminikler Ozge1309 ay çiğnemekte ne zulüm tadı ağzımda kalır helede o balık yağ kapsüllü olanlar felan
bdrnczn Ozge1309 bende fobi olmamasına rağmen çok zorlanıyorum, sizi anlıyorum ama bazı hapları çiğnemek çok sakıncalı diye biliyorum. Doktorunuza danışsanız belki başka bir yolu vardır 😞
Sibelkursat Siz yutamadigjniz için kullanmakta zorlanıyorsunuz, ben ise ıctim an saniye geçmeden kusuyorum ,bu sebebten dolayı kullanamıyorum malesef,ama.Allah a şükür bi sıkıntı olmadi
Sibelkursat Ozge1309 yani aslında hem evet hem hayır normalde ilaç kullanma gibi bir alışkanlığım yok,
Elif_gur12 Ozge1309 solgarın folik asidi minnacık ben onu kullandım çok rahat yutuluyor adı folacin doktorum da bu en iyi folik asit demişti
Ozge1309 koala06 ben çok korkuyorum ya boğazımda kalırsa diye ki kalıyor nasıl yenicem bilmiyorum uyguladığın taktiği duymuştum ama korkudan denemedim hiç
koala06 Ozge1309 Bende yeni denemeye başladım ve işe yarıyor öncesinde kendimi cedaretlendiriyorum sende dene bence bakalım işe yarayacakmı 🤗
Mgersn Bende bundan 4 yıl öncesine kadar en minik hapları bile çiğnerdim boğazımda kalıyo gibi oluyodu ama cok cok zararlı çiğnemek sonra korkumun üstüne gittim en büyük hapları bile yutmaya başladım zaten suyla hemen gidiyo çiğnemeyin derim 😔 ya da ikiye bölüp öyle yutmaya çalışın ben öyle alıştım.
Ozge1309 Mgersn bikere antibiyotiği öyle yapmıştım ikiye böldüm bir kaldı boğazımda öğürmekten kan gelmişti artık 😞
Mgersn Ozge1309 ekmeğin arasına koyup yutanlar da var yutarken kendinizi kasıyorsanız kalcak diye istemsiz olarak geri itebiliyorsunuz ondan öyle oluyodur benim öyle oluyodu ama dilin en arkasına koyun öyle yutun hemen gidiyo
Nuris90 Kizlar siz de benim gibi kapsül olanlardan alin delin benkmki portakal aromalı tadı da iyi prenatal life
Nuris90 Ozge1309 ilk 3 ayda misin oyleyse neufolid al o minicik onu yutarsın folikasit d vit iyot bir sey daha vardi onda ben ilk 3 ay onu ictim sonra 4. Ayda bu kapsulluye geçtim var içinde folik asit kapsulun de
Ozge1309 Elif_gur12 ondan alayım en azından yada doktoruma söylemem lazım hap yutamıyorum diye kim bilir daha ne haplar kullanıcam