nazeninhanim 140220AA ben de hemen 38. Haftaya gireyim bebek doğsun istiyorum beklemek istemiyorum daha fazla
Zuvalll 140220AA Bu günde gelmedi bebeğim diyenlerdenim.Sabırsızlık son seviyede artık🙄bu yolda olan herkesin yavrusu Rabbimin izni ile sağlıkla gelsin inşallahhh🤲🤲🤲
Zuvalll 140220AA Valla canım keşke bizim elimizde olsa😂Ona Rabbim ve bebek karar veriyor bize de sabırla beklemek düşüyor🤲
Azra25 140220AA ah ah 37+3 üm her gün bugünde doğmadım diye kalkıyorum 😂artık doğsun istiyorum çok aşağıya indi ama sancı yok bişey yok umarım 40 gtmez
Asnrbdk Azra25 bende 37+2 ne sancı ne kasılma bişey yok bizim küçük bey yerini sevdi sanırım doğmak istemiyor 😇bende bir an önce doğsun istiyorum hayırlısı olsun inşallah 🤗
Ga0312 Bende 37+6 yım. Ama doğum şekli benim pskolojimi aşırı bozdu. Deli gibii sabah akşam normal doğum yapanları sezeryan yapanları okuyup araştırıyorum çok korkuyorum 😟 dikişlerden yırtılmalardan
mom101 140220AA 36+4-üm artık çok zorlanıyorum ağrılarım çok haraket edemiyorum miğde yanması nefes darlığı kramplar uykusuzluk hepsi çok zorluyor artık ya erken doğum riskim var ama bir türlü gelmek bilmedi🤦🏻♀️
Hope8 140220AA Ben 34. Haftadayım şimdiden gelsin demeye başladım artık çünkü sıkıntılı geçiyo biraz 😔