minikcivcivim Deletedmom360 ay inşallah büyümüşlerdir yumurtalarınız 🙏 bende çok merak ediyorum büyüyecek mi diye hayirlisi olur insalalh 😊🌼
Deletedmom360 KardelenYB inşalalh ya hissediyorum hafiften bseyler ama bilemiyorum tabi, cuma günü hiç gelmez artık😂😂
KardelenYB Deletedmom360 He kuzuuu şey yap simdi ilişli önerecek ya gün aşırı doktor acı Türk kahvesi içir eşine ilişki olmadan yarım saat önce bide muz yesin 😬😬🤭 Buda çok işe yarıyor
Dadaskizi KardelenYB başka birşey hissetmedigime adım gibi eminim 😂 kendi yaşadığım bir anı paylaşmak istedim sadece ben. 😂
Deletedmom360 Ayy bide 5 kasım doğum günüm böyle minik bi hediye fena olmazdı ay inşaaallaaahhh❤️❤️❤️
dthealthy Merhabalar bende cuma başladım letuya doktor cuma gel dedi bakalım sol kasığımda ağrı var bugün ama benim halen adet kanamam var o ne olacak 🙈
Deletedmom360 dthealthy bende şuan o durumdayım kanama değilde kahverengi leke tarzında inşallah ilişki önerdiği zamana kadar geçer☺️
ilkin41 dthealthy Merhaba ben letuyla hamile kaldım klomenden daha etkili bir ilaç. İlk ay ki kullanımda hemde ve ileri derecede polikistikover hastasıyım.