Deletedmom360 Klomen ilaçım bütün bitti 5. Gün yani cuma günü gidicem 🙏🏻İnşallah yumurtlama gelişmiştir🙏🏻🙏🏻 Hiç bi belirti yok sadece hafif bi kasık ağrım var. Sizde bi belirti oldu mu yumrtlamaya dair? Ayy inşallah bu ay hamile kalırım ❤️🙏🏻
Sermec27 Deletedmom360 ben hiç belirti hissetmemiştim canım zaten ancak klomen bittikten 5 gün sonra yumurtlama oluyor 🥰
Defnederen Deletedmom360 bende hafif kasık ağrısı var canım sol tarafta akıntımda fazlalaştı yarın dr gidicem yumurta için bilgi alırsam yazarım size💕
Dadaskizi Bende klomen kullanmıştım iki ay. Kasiklariniz da yumurta gibi birşeyler hissediyor musunuz? Eğer hissediyorsanız gelişmiş oluyor 🥰🤲
Dadaskizi Deletedmom360 biraz komik ama bana da bir arkadaşım demişti gerçekten dokundum. Yumurta gibi birşey hissediyordum 😂
Dadaskizi Deletedmom360 şuan dokunun kasiklariniza bende merak ediyorum yuvarlak bir büyüklük diyim 😂 gerçekten belli olan birşey
Dadaskizi Deletedmom360 dediğim gibi bende kullanmıştım. Arkadaşım kasıklarına bak yumurta büyüklüğünde birşey hissediyor musun dediğin de ben hissetmiştim. O zaman yumurta gelişiyor demek ki demişti 😊
Dadaskizi Deletedmom360 hayırlısı olsun. Tabiki bende çok bilgi sahibi değilim ama kendi yaşadığım birseyi paylaşmak istedim sizinle de 😊
KardelenYB Dadaskizi hahahhahaha komik ama bu sen başka bişi hissetmişsindir o zaman bebeklerin hissedelim elleyince o kadar küçükken 😂
minikcivcivim Deletedmom360 sız ne zaman başladınız klomen e bende kullanıyorum cuma günü ilacım biticek de siz kullanırken ek olarak birşeyler yaptınız mı
Dadaskizi KardelenYB başka birşey hissetmedigime adım gibi eminim 😂 kendi yaşadığım bir anı paylaşmak istedim sadece ben. 😂