SILA--123 kızlar 19+2 haftalik hamileyim 3 saat önce tetenoss aşısi vurundum ve ateşim cıktı halsizlik başladı ve bebegim hareketli bir bebek ama aşıyı vurunduktan beri oynamıyor sizce bisey mi oldu korkuyorum
Edizinannesii SILA--123 yan etkileri olabilir canım her bünyede farklı seyrediyor çok azaldıysa hareketi tatlı biseyler ye sola yat dev ederse.doktora danış
irva SILA--123 Hareketlerinde azalma bende de olmuştu korkma.İkinci dozu da doktorum vurdurmadı o yüzden bana.
Unlukacar SILA--123 canım bebeğin hareket azlığının aşı ile bi ilgisi olmaz aşının yan etkisi ateş olabilir
Cemrenur Unlukacar yanlış bilgi vermeyin. Aşının en hafif yan etkilerinden biri de hareket azlığı minimun 2 gün.
sue92 Ben de 2 hafta önce oldum aşı ama hiç yan etkisi olmadı çok şükür. Hemşire olabilir demişti ateş, halsizlik. Ama aşı yeri birkaç gün acıdı dokununca.
Uykulugebe SILA--123 birşey olmaz canım endişelenme birkaç güne tekrar düzene girer hareketleri. O haftalarda zaten biraz duzensiz olabiliyor hareketleri. Burada çoğu hamile aynı seyden bahsetmişti ama bende hareket azalması olmadi. Pazartesi günü 2. Dozu da yaptırdım bir fark yok. Kişiden kişiye değişiyor sanırım
Ssmmra SILA--123 ya bende dün vuruldum kıpır kıpır olan bebeğin hareketleri azaldı bende korkuyorum haftaya randevum vaf birde napicam bilmiyorim
Sinemarslannnn Ssmmra bu haftalarda bebeğin hareketleri zaten düzensiz olur cnm aşı ile ilgili değildir bence ama ben neden bu kadar erken oldun onu anlamadım bana 24 te ilk tozu verdiler
Uykulugebe SILA--123 oynar endişelenme 🥰Kimisinde bebek 2-3 gün hareket etmiyormus.demek ki sende de öyle oldu. Yoksa aşının bı zararı yok canim
Ssmmra SILA--123 valla canım benimde ilk gebeliğim bilgim uok ne desem yanlış olur doktoruna sor diyor