Mujjj-de rica ederim sen corludasin galiba istanbulda yaptirma sansin yoksa tekirdag merkezde bizim burda umit erkmen diye bi doktor var onu da arastir istersen. Yok ilk gittigim cuma gunuydu ilk gunun dozunu orda verdiler zaten. Cumartesi pazar pazartesi ve sali kendim yaptim evde ignelerimi. Bugun ikinci kez gittim . Yumurta takibi icin ortalama 3 4 kez cagiriyorlarmis. Toplamda 10 12 gun kullaniliyor zaten ilaclar. Bende gecen cuma gittim iste bugun gittim cumartesi gidicem sonra artik yumurtalar iyice büyümüş olucak ya cumartesi günkü gidişata gore ya pazartesi yada çarşamba yumurta toplamaya gideceğim kismetse . Ilk gittiğimde yumurta olgunlastirici vermislerdi simdi bugun 2 tane olgunlastirici bir tanede catlamamasi icin igne verildi. Rica ederim arkadasim nolucak ben gitmeden cok aramistim birini bulsam da yardimci olsa bu yollardan gecmis birini diye. Bulamamistim insan cok kotu oluyor her okudugundan baska bisey cikartiyor korkuyor falan. Ben aklina takilan ne varsa cevaplarim sormaya cekinme zaman geçtikçe de yazarim boyle oldu şöyle oldu diye :)