Miray61 Balkuzu01 canım birşey sorsam kusura bakma lütfen hiç belirtin varmı bende hiç belirti yok sadece göğüslerimde ara ara sanki damarlar oynuyor o var acıma falan yok
Miray61 Balkuzu01 canım bende hiç göğüs belirtisi yok adet olacağım zamanda olmazdı zaten çok küçük göğüslerim var
MehZey Miray61 silik çıkması gerekiyir su geç dollenmede olabilir Allah gönlünüze göre versin 🙏🏻 500 TL kazanmak için yazıyorum 😂
Miray61 Serifeisitmir aslında dün onu alcaktım ama yarın olurum zaten diyerek iki tane normal aldım aldığım gibi gelip yaptım bi tane kaset test var elimde yarına kadar olmasam sabah ilk idrarla yapcam inşallah olmam inşallah gebe kalmışımdır
Buseyvz Her ay bir belirtim olurdu ama regl olurdum 😂belirtimin hiç olmadığı ay hamile olduğumu öğrendim Rabbim sizlerede nasip etsin inşaallah 🤗🤲🏻 en önemlisi gecikme olduktan sonra yapmak öncesi yanıltabilir.
Nusyaa Benimde yarın adet olmam gerekiyor dün test yaptım aynı senin gibi negatifi gördüm hamile olsak çıkardı diye düşünüyorum, oyüzden yine umutlar yıkıldı adeti bekliyorum
Nusyaa Miray61 ilk hamileliğimde 7 ayda falan bi büyümeye başladı hele emzirirken uhh dedim bu memeler benim mi 🤣 ama emzirmeyi bırakınca eskisinden de küçük oldular
Edizinannesii Miray61 canım benim arkadaşım 3 gün önceden yapmıştı silik çizgi çıkmıştı ama bi kaç gün bekle olmazsan öyle yap istersen
Rbkny Miray61 canım herkezden adet öncesi cıkıcak diye birşey yok bazıları cok geç ögreniyor mesela bende adet gününde yaptım negatif cıktı suan 4.günüm hala gelen giden yok akıntı cogaldı beyaz gibi birde regl günü pembe lekelenme oldu 1 haftayı tamamlamayı düşünüyorum test için arkadasım 20 gün geçikmeyle ögrendi kan testi yaptırdı negatif cıktı 10 gün geçikmede 10 gün sonra tekrar gitti pozitifi gördü mesela