Miray61 Bu gün adet olmam lazım ama olmadım daha dün test yaptım ilk idrarla yapmadım ama öğle yaptım sizce kaset testler yanıltırmı yaşayan varmı
Serifeisitmir Miray61 erken gebelik testlerinden al istersen canım ben adet olacağım gün öğrenmiştim geç döllenme falanda olabilir mi kasik agrin nasıl
MehZey Miray61 silik çıkması gerekiyir su geç dollenmede olabilir Allah gönlünüze göre versin 🙏🏻 500 TL kazanmak için yazıyorum 😂
Miray61 Yumurtlama zamanımıda takip etim ve bu gün yumurta olduğu günle beraber 13 gün oluyor ve belim çok ağrıyor kasıklarımdada ağrı var ve çok akıntım var
Nazan123 Miray61 yumurtlama gününden 17ci gün yapın diorlar cnm daha garanti oluyormus anca çıkabilir
luckymother Canım benim de dün ve bugün adet olmam lazimdu test yaptım çıkmadı kasıkta batma var ve belimde ağrı var ve beyaz akıntım çok fazla senin de öyle mi
luckymother Serifeisitmir benim bıçak saplanır gibi kramp giriyor sanki ama belim öyle değil sanki bir yere vurmusum da sürekli bir sızı var
Miray61 Serifeisitmir o kadar dikat etmedim ama var yani bide adet olsam zaten direk tüp bebek için gidip araştırma yapcam inşallah
Miray61 Balkuzu01 canım birşey sorsam kusura bakma lütfen hiç belirtin varmı bende hiç belirti yok sadece göğüslerimde ara ara sanki damarlar oynuyor o var acıma falan yok
Miray61 Serifeisitmir aslında dün onu alcaktım ama yarın olurum zaten diyerek iki tane normal aldım aldığım gibi gelip yaptım bi tane kaset test var elimde yarına kadar olmasam sabah ilk idrarla yapcam inşallah olmam inşallah gebe kalmışımdır