Ozlem21e Covid testi yaptıranlar, nasil yapiyolar canınız falan yaniyo mu burundan örnek alınırken. Benim etrafimda yaptiranlardan bi kaç kişi 2 3 gun bas ağrısı çektik falan diyorlar. Doğumdan once hastane test yapıyormuşta bide onun stresi sardı 🤦♀️😟
Ozdmrkbraa Ozlem21e yok canım bende yaptırdım hiç ağrımadı ucu tüycüklü gibi zaten o şeyin benim gıdıklanmam oldu kendini sıkarsan illa ki olurdur ama
Epifenomen Ozlem21e kendinizi kasarsanız eğer acır ve ağrınız olur. Rahat bırakın, gözlerinizi kapatın 10 sn bitiyor
Ozdmrkbraa Ozlem21e bi damar yolu açarlarken bile kendini ne kadar sıkarsan kasarsan o kadar açıyor oysaki acısı çok az olan bişey Buda onun gibi nefesini tutma test verirken ağzından nefes almaya devam et
Ozlem21e Ozdmrkbraa doğru söylüyorsun aslinda. Bide sezeryan oluca icin onun stresi var buda uzerine denk gekdi hepten stres yaptm sanirim .
Ozdmrkbraa Ozlem21e yok yok kendine telkin ver sakinleş bebişin de strese girmesin ne zaman doğumun Allah nasip ederse 🧚🏻
Ozlem21e Ozdmrkbraa yarın belli olacak. Aslinda tarihi belli 29 ekim ama Ikiz benim bebisler gelişimlerinden kaynaklı haftaya da olabilir 29 unda da.
Ozdmrkbraa Ozlem21e rabbim senin ve bebişlerin için en hayırlı en sağlı zaman da en acısız en kolay şeklinde doğum olmasını nasip etsin 🧚🏻💐 bizim için de dua eder misin hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım 🐣 28.haftamdayım 🤭
Ozlem21e ikizminikler bn gecen hafta sordum doktoruma da burdaki özel hastaneler yapmaya başlamış. Her yer yapar mi bilmiyorum. Aslinda cok iyi bisey yapmaları da insan az da olsa ürperiyor 😯
Elvanay Ozlem21e hastane istediği için bugün bende yaptım hicc bir sıkıntı yok rahat olun yeter benimde çok korkuttular alakası yok
Elvanay ikizminikler onu kabul etmiyorlar canım o antikor geçirip geçirmediği ne bakılıyor en azından benim hastane kabul etmiyor
ikizminikler Ozlem21e yoo gebelik testine benzer bişey çıkarmışlar ya kanı damlatıyorsun gösteriyor 😂 şu burna sokulan şeyden istemiyoom
Ozlem21e ikizminikler onu hiç duymadım 😂 bakalim bize nasil yapacaklar. Neyse yine içim rahatladı biraz cevaplardan en azindan bunun stresinden kurtarabilirim.kendimi 😂