Goncikim Nurcn kesinlikle belirti 🤦🏻♀️ Hemen test yaptır kendisini izole et🤦🏻♀️Ben 25 günden beri tat koku alamıyorum çok zor
Ozdmrkbraa Nurcn kesinlikle test ver ben 1 hafta hastalıktan süründüm normal hastalık zannettim tat koku gidince bildim covid olduğumu pozitif çıktım
Epifenomen Nurcn tat ve koku kaybı varsa %90 covid pozitif çıkar demişti doktor, hemen test yaptırın. Ağrı veya ateş olmak zorunda değil artık. Önemsememezlik etmeyin
Arastirmacibiranne Nurcn Evet buda bir belirti bi hastaneye gidin inş bişey çıkmaz ama önlemlerinizi iyi alın .
Epifenomen Nurcn kuzum korkma, ben atlattım ilaç vs kullanamıyorsun ama dinlenme ve iyi beslenme ile atlatılıyor
Ozdmrkbraa Goncikim gelmedi 😣 yani şöyle ilk gittiği anda ki gibi değilim o zamanlar gözümü kaparsam ne yediğimi bilmiyordum şimdi peynirin tadını almıyorum zeytinin alıyorum biraz daha net olan tatlarını derinden alıyorum kokuları da çok çok ince şekilde alıyorum
Goncikim Ozdmrkbraa benimde öyle bazı şeylerin tadını alıyorum bazılarının hiç alamıyorum😭çok kötü bişey hamilelikte😔benim bugün 25.günüm..sizin kaç gün oldu
Goncikim Nurcn off inşallah hemen gelir çok zor sizin 😔 çünkü hamilelikte tat kokusu gidenler 1 aydan önce gelmiyo😔