Karadeniz61 Mercimeginannesi123 evetttt😂😂😂 birde iki yıllık evliyim hemen olmadı bebeğimde. Şimdi de hemen alırdım ama bebeği öğrendiğim gün kanamam oldu ara ara da devam ediyor. Korkumdan alamıyorum😔
Annesinin_Busesi Mercimeginannesi123 Amin inşallah cümlemizin bebeği inşallah saglıkla gelsin canım🥰🥰🥰
Mercimeginannesi123 Karadeniz61 aynı sorun bende de var o yüzden kararsız kalıyorum alıp almamakta cok iyi anlıyorum seni rabbim korusun minnoşlarımızıı🙏
Annesinin_Busesi Mercimeginannesi123 Eminim muhtesem bır duygu bende tatmak istiyorum artık ben mı dikkat etmiyorum acaba🤔🙉yaa yakın zamanda düzenli olur annesi kac haftalıktı
Mercimeginannesi123 Annesinin_Busesi 18 haftalığız kuzum sabredemiyorum Hele ki Bi kere hissedince insan sürekli olsun istiyor 😁 senin kaç hafta
Ferzininannesi Mercimeginannesi123 aynen öyle, hiç de inanmadım zaten şöyle olursa kız böyle olursa erkek meselesine. Her hamilelik kendine has şeyler yaşatıyo 😄
Mutlumklnc Annesinin_Busesi aynen ya hiçbişey alamıyorum zaten Allah nasip ederse 7. Ayda başlayacam ama yinede insan heves ediyor 😂
Mercimeginannesi123 Mutlumklnc 7. Ayı beklemek iyi olurdu ama erken doğum riskim cok yüksek diye ben daha erken halledicem galiba 😁
umutbaby Mercimeginannesi123 o kadar çabuk büyüyorlar ki çok fazla şey almıycam ben inşallah kuzenlerinden kalan kıyafetlerde var zaten.
Mercimeginannesi123 umutbaby ilk aylar cok almak bencede gereksiz doğru düzgün giyemiycekler bilee kuzenlerinden filan kalan olması cok iyi bizimde küçük halamızdan kalanlar var biraz söylemesi komik ama 😂😂😂
babyceylan sonu nasipse doğum. 13 haftalıkken erkek olduğunu söyledi ama biraz daha büyüsün kesinlessin diye bekliyorum abisinden kalan da çok şeyi var ama gene de dayanamayıp bir tulum e mail ve email kutusu aldım 💛🙈
06uysal Burcuu3761 sizinle aynıyız. Bende o tarihlerde inşallah. Erkek dedi cinsiyetine ufak ufak (çorap zıbın) alıyorum
Annesinin_Busesi Mercimeginannesi123 benımde 18 ama daha tık yok🥰🥰🥰haklısın inşallah annesi bu gece bi tekme atar👯♀️😍