Mercimeginannesi123 Serrax bir kaç haftaya tam belli olur öyleyse beklemek cok zor Allah kolaylık versin 😂😂
Mercimeginannesi123 Annesinin_Busesi ay ne heyecanlııı ilk torun bir başka 🥰 rabbim saglıkla aldırsın kucağınıza minnoşunuzu canım benim☺️
Annesinin_Busesi Mutlumklnc 😀 emzik bile alınmaz valla onunda rengi var inşallah kısa sürede gösterir annesi
Mercimeginannesi123 Annesinin_Busesi aslında şu renk kısıtlaması hoşuma gitmiyor benim ortak renkler alınsa daha iyi gibi ama kız çocugunun herseyi pembe erkek cocugunun herşeyi mavi kalıplarda yaşamak hiç hoş degil 😁
Mutlumklnc Annesinin_Busesi aynen ya hiçbişey alamıyorum zaten Allah nasip ederse 7. Ayda başlayacam ama yinede insan heves ediyor 😂
Annesinin_Busesi Mercimeginannesi123 Amin inşallah cümlemizin bebeği inşallah saglıkla gelsin canım🥰🥰🥰
Mercimeginannesi123 Annesinin_Busesi bir kere gece uykudan uyandım hareketlerine cok tuhaf bir duygu yaa ama ondan sonra hiç hissetmedim biran önce düzenli hissetmek istiyoruum🥰
Ferzininannesi Mercimeginannesi123 evet bakalım ilk seferde gösterecek mi, kızımda hemen görmüştüm inşallah çok uğraştırmaz 😄 amin inşallah sağlıkla hayırla gelir 🤲
Mercimeginannesi123 Ferzininannesi kızlar geç gösterir erkekler erken tezi herkeste tutmuyor galiba 😁
Nasippp Mercimeginannesi123 amin canım inş rabbim herkese nasip Etsin inş 🤲🏻 ilk bebeğim 3 aylık falandı son 2 sinde kalp atışı hiç olmadı
Annesinin_Busesi Mercimeginannesi123 Eminim muhtesem bır duygu bende tatmak istiyorum artık ben mı dikkat etmiyorum acaba🤔🙉yaa yakın zamanda düzenli olur annesi kac haftalıktı
Mercimeginannesi123 Karadeniz61 ortak bir karar cıkmadı 😂😂 ama benim erken doğum riskim olduğu için 5i doldurduktan sonra başlama niyetindeyim 😁
Ferzininannesi Mercimeginannesi123 bende tutmadı valla, zaten benim genel kız belirtilerinin tersiydi hep, hiç uymadı 😄
Karadeniz61 Mercimeginannesi123 benim daha cinsiyeti bile daha belli değil ama olunca alırım heralde herşeyi😂 hamile olmadan bi dünya şey almıştım🙈🙈🙈
Ferzininannesi Mercimeginannesi123 aynen öyle, hiç de inanmadım zaten şöyle olursa kız böyle olursa erkek meselesine. Her hamilelik kendine has şeyler yaşatıyo 😄