morbahce Rabbim tekrardan sizeinşalüzel duyguları yaşatsın inşallduygulareyin lütfen . ne demişler ; Kulun bittim dediği yerde , Allah yettim dermiş 🙏Bolca dua et bende senin için bolca dua edecegim.
Hiç beklemediğimiz anda çiçek açsın umutlarımız 🌸 Bende şubat 12 de bir kürtaj geçirdim. Aralıkta öğrenmiştim hamile oldugumu korundugumuz halde hamile kalmıştım mucize gibiydi bizim için. 1390 betayla öğrendiğimde 4 haftalıktı heycandan herkese duyurduk tabi. Sonra keseyi gördük 5. Haftada ama hiç gelişmedi hep 5+4 de kaldı.
Kalp atışı oluşmadı. Karnımda ölmüş bebegim. Kontrole diye gittiğimde öğreniyorum bunları kimsyee söylemeden aynı gün kürtaj olup eve geldiğimde öğrendi herkes. O kadar kötüydü ki. Benimle beraber 2 arkadaşım dhaa aynı ay hamile kalmıştı . gecen ay dogurdular ikiside anne oldu benim kucagım boş. Çok dua ediyorum çok zaman geçti artık olsun istiyorum ama Allahtan umut kesilmez. Bolca dua edip bekliyoruz. Sizin içinde dua edecegim inşallah. 🙏🙏 Rabbim bize güzel günleri yaşatsın inşallah