Nisfulleyl Selamun Aleyküm 🌸 Kayınbabamın ismi Suphi bebeğe o isim uygun olur mu sizce? Eşim ne istersen o olsun diyor ama kayınvalidem çok istiyor gerçi cinsiyeti de belli değil ama erkek diye tutturdular🥺
Edizinannesii Nisfulleyl Aleyküm selam canım. annesi ve babası olarak öncelik bence sizin olmalı. Yani ilerleyen dönemde çocuğun utanmayacagi dinimize uygun isimler tercih edilmeli. Eğer sen istemiyorsan eşinle konuş kayınvalidenide bu kararından vazgecirecek tek.kisi o
S_S Nisfulleyl kayınbaban vefatmı ettiki kayınbabanın ismini koyacaklar çocuga? Ayrıca ne alaka yani ne saçma bence koydurma eşin ve sen ikiniz karar verın ısım konusunda :)
Deletedmom355 Nisfulleyl vefat etmemiş olsa koyma derdim ama vefat etmiş bence koyabilirsin yanına da istediğin herhangi bir ismi :) sadece kimliğinde yazar Suphi ismi
Bireylulmasali Aleyküm selam canım tanıdığım tek Suphi var alt komşumuz 70 yaşında.Çocuk amca olarak doğacak 😄 yanlış anlama ama bence daha farklı isimler bakmalısın
Ebru_06 Nisfulleyl benim kayınbabam vefat ettiği için onun adını koycaz yanına da benim kendi istediğim isimi koycaz sende öyle yapabilirsin
MiniKaya Nisfulleyl canım kayınvalideni seviyorsun sanırım bu çok güzel birşey ama kayınvaliden kırılmasın diye ömrü boyunca çocuğunun sevmeyeceği bir isim koyma 😊 kayınvalidenin sevdiği ikinizinde istediği daha hoş birşey koyabilirsin
Gozdeergen Nisfulleyl kayınvaliden madem eşinin ismini çok seviyor konmasını istiyor kendi oğluna koysaydı. Bence eşinle ortak bi isim seçmek daha mantıklı
Nasippp Nisfulleyl eşin sen ne istersen diyorsa hiç takma bile kaynanan konuşsun konulsun dursun 😀. Yada de ki anne bir aileye bir tane suphi yeter 😃
91ARIN91ASK Nisfulleyl ben koymam benim eşim sen nasıl istersen dedi evlediğimiz zaman es kaza netten ARIN ismini bulmuştum ve hoşumuza gitti bebeğimizi öğrendik erkek cinsiyeti eşim ARIN olucak kimseyi ilgilendirmez dedi