1PrensAnnesi 22 haftalık hamileyim ve ilk gebeliğimde de yaşadığım sorun tansiyon bunda da başladı ama bu sefer tuzu bırakmama ilaca rağmen 13-14lerden düşmüyo doktora söyledim erken doğabilir dedi beni korku sardı 😔 var mı yaşayan çözüm bulabilen
Sermec27 1PrensAnnesi bunun için genelde ilaç veriyorlar diye biliyorum tansiyon ilacı ya da sarımsak ve limon suyu da düşürüyor tansiyonu ama tansiyonun riskli gibi canım dikkat et
Burcuu3761 1PrensAnnesi benim sürekli yükseliyordu sadece o fayda ediyordu geçmiyorsa doktoruna git o zaman tansiyon çok riskli çünkü
Rmeysa_1661 1PrensAnnesi kuzu gebelikte sarımsak iyi değil ama 🙄 soğan gibi antioksidan taşıyan bir söktürücü doktoruna söyle bunu
nazeninhanim 1PrensAnnesi akşamları bir an da durduk yere midem bulanıyor ve başım dönüyor yarım saat falan sürüyor doktora da sormayı unuttum. Tansiyon geçmişi olaraktan soruyorum bu tansiyonla alakalı bi durum mu. 35 haftalığım
1PrensAnnesi nazeninhanim evet ani düşüş tansiyon ve ani düşen şeker bunu yapar o saatlere 1 adet elma filan ayırın yerseniz toparlanır
1PrensAnnesi Burcuu3761 epilepsi hastası olduğum için ağır ilaç veremiyolar😔 verilen ilacın dozunu artırdık günde 3 içicem artık inş keser
1PrensAnnesi Sermec27 22 haftalık böyle giderse 30-32 hafta gibi ciğer geliştirici yaparım 35-36 civarı alırım dedi doktor
1PrensAnnesi nazeninhanim tansiyon düşüyor diye tuzlu ayran filanda tüketmeyin aman hamilelikte en tehlikeli şey o tansiyon birden yükselişe geçerse bebeğe ciddi zarar veriyor