Duru999 DiplomaliEvHanimi son 2 gundur geceleri baya haraketli😃 zar zor uyuyorum. Konusuyorum onla sakin duruyor😄
61Aysen Duru999 evet bebek gezdikce karnim bi iniyo bi kalkiyo😂Buyudukce artk disardn belli oluyo gezintileri arada bi gezerkende tekme geciriyo😂😂
Iremm__2 ozge_ozzgee bende 29. Haftadayim 28. Haftada gitmiştim muayeneye 1475 garmdi ceviz muz avakado beyaz peynir kadar peynir gece yatmadan 1 bardak süt bunları tuketiyorum
Iremm__2 DiplomaliEvHanimi ahh sende ben gibi gurbettesin 29. Haftadaym bende erken doğum.riskim vardı benim de sağolsun annem geldi yıkadık ütüledik guzelce kilitli poşetlere koyup çantasına koyduk toz kir olmasın diye
Eda-gnbkn glsm-tzcn bende dün gittim 1kilo 49 gr dedi doktor gayet iyi dedi bence önce değil ideal bizde tam 27. Haftadayız
DiplomaliEvHanimi Duru999 va babasinin sesini duysun durmuo. Bide yer begenmio hanfendi sürekli pozisyon degistiriyom
Duru999 DiplomaliEvHanimi 🤣🤣ben 3 gun annemlerde kaldim cocuk babasini unutdu😂hep sesine tepki verirdi. Simdi hic tik yok. Anca beni biliyor😄. Aynen yhaa Yerlerini beyenmiyorlar ne😅 bizimkisi erkek. Bi yerse durumadi bu cocuk😀
DiplomaliEvHanimi Duru999 annem diyor ki senin olup olmadığını bile bilmiyordum karnımda diyor ama eşim bayağı hiperaktif biri konuşurken bile heyecanlanıyor galiba ona çekmiş bir de kız tam bir cadı 🤩
Duru999 DiplomaliEvHanimi aynen😄bende sakin bir bebe olmusum. Ama kocam baya haraketli olmus bebisler babasina cekmis😄 Allahin izniyle sag salim gelsin hepsi🥰
DiplomaliEvHanimi Duru999 amin inşallah o kadar çok merak ediyorum ki nasıl bir şey olacak Baba tarafı full esmer bende kumralım
Duru999 DiplomaliEvHanimi bizim taraf beyaz tenli sarisin kocam taraf siz demis full esmer😃 hatta kocam baya koyu renkli. Bizde merak ediyoruz kime benzicek. Kocam diyerki karisik cikolata kremalari olur ya yarisi beyaz yarisi koyu renk diyorki cocuk oyle dogucak🤣🤣🤣
SnFk ozge_ozzgee normal standart devam ediyorum beslenmeme kilosu da gayet iyi sadece meyveyi bol yiyorum. Özellikle ayva ve muz.