HamzaMoms Silay35 ben kendim söyledim doktoruma yoksa oda ölçüm yapmıyordu cok göstermiyorum birde olan kilo karnımda ve basenlerimde heralde adam anlamadı diyorum
Durukusunannesi Eda-gnbkn bence çok değil hem bazı insanlar son aylarda almıyormuş bünye meselesi yani
HamzaMoms Eda-gnbkn inşallah birde 15 kilo ile tamamlamak normal bnm vucudum için inşallahta fazla almadan sonlandırmış oluruz ☺️
Esraaelisa1 Eda-gnbkn kesinlikle öyle son zamanlarda iştah açılıyor iyice ben 35 hafta kustum prilam dr hap içiyorum o olmasa yemek bile yiyemezdim son ay gece bile yemek yiyorum
Esraaelisa1 Bütün zorluğu biz çekiyoruz hamile olunca annemin değerini çok iyi anladım boşuna demiyorlar cennet annelerin ayakları altında diye
L183 Eda-gnbkn ilk doğumda 25 kg aldım 9 ayda eski kiloma döndüm sağlık problemin yoksa hiçte takma kafana sıkma canını
Eeisitan Eda-gnbkn olsun bunaltma kendini bundan sonra dikkat edersin bende bugün 32. Haftamı doldurdum 12 kilo aldım önceden bende takıyodum kilo aldıkça kafama ama sonradan dedim kilo bu alınırda verilirde Sağlıklı olalım yeterki gerisi kolay inşallah 😊
Cemrenur Eda-gnbkn valla bende 27de 8 kiloydu şu an 10 11 olmuştur 🥺 bebek 2 kilo sayarsak çok da degil bence🤔
Elif_gur12 Eda-gnbkn 12 kilo aldım tam 32. Haftamdayım doktorum yavaş git artık dikkat et bayağı aldın dedi ama yapacak birşey yok pandemiden dolayı hep evdeyim yürüyüşe bile çok çıkamadım korkudan kilo almamız normal yani