bebisloading Papatya3 ben ikisini de beğendim canım, ama kırmızı daha bir hoş duruyor sanki.. bu arada ne kadar fiyatı? Ben de daha almadım, belki düşünebilirim uygunsa
Papatya3 bebisloading ben de kirmiziyi begenmistim daha cok, burda cogunluk kirmizi diyince siparis gectim. anne taci ve bebek bandi kargo dahil 60 tl canim. fena degil. Cok isciligi yok ama duzgun yapmislar, guzel kurdele modeli bulamadim baska
Beyziikoo Sade olmasını siz mi istediniz 🤗 Çünkü şey mutlaka görmüşsünüzdür böyle incili deniz yıldızlı taçlar var onlar da çok güzel açıksanız hastane de hemencik takmak güzel olucaktır 😍😍 Ama ben de KIRMIZI ♥️ diyenlerdenim 🤗🤗
Papatya3 Beyziikoo evet ben istedim, incili taclari da begendim ama boyle kurdele daha sade ve anlamli geldi bilmem🤷🏻♀️😊 baska begendiklerim de vardi aslinda ama onlar 100 tl civariydi hep degmez diye dusundum
Beyziikoo Papatya3 Evet sizde haklısınız eğer ben evde takmak istersem kendim yapmak istiyorum bakalım yaparsam atarım belki 🙊🙊
Hilcan Kırmızı ❤️ Evet yeni modellerde incili deniz kabuklu flan var ama ben gelenekselciyim eski zamanlardan beri kırmızı kurdela geleneği var bence sipariş etmekle iyi yapmışsın bende bu tarz düşünüyorum 🥰
Verasmommy Kırmızının annenin enerjisini iyileştirdiğini ve nazar için faydalı olduğunu biliyorum. Kendime de bir benzerini aldım o yüzden😊 Ben de adet yerini bulsun ve kırmızı diyorum🌺😊