Cansu1035 Göguslerim ucu kabuklandi 1 aydır şuan dokunduğumda aciyor 35. Haftamdayim. Koparmadım hiç. Lansinoh ise yarıyor mu alıp şuan kullanabilir miyim
Merve1656 Cansu1035 eczanede linolin diye bir göğüs ucu kremi varmış çoğu kişi önerdi bana hem de o kadar pahalı da değilmiş ilk önce onu kullan işe yaramazsa alırsın dediğini bence
Defneninannesi19 Cansu1035 evet alın bence doğum sonrası çok işe yaradı bilmiyordum keşke daha önce alsaydım
ikibebeliana Cansu1035 ben 34 ncü haftadan sonra duşlardan sonra lansinoh sürüp üstüme bulaşmasın diye üstüne göğüs pedi koyuyordum ve doğumdan sonra da hiç çatlağım olmadı lansinoh ile lanolin aynı krem zaten ☺️
aybarsdefne Cansu1035 yavrusunu emzirirken göğsü kopmuş bi anne olarak zeytinyağı nı her saat sürün üstüne de kalkan kapatın diğer türlü kremler çok işe yaramıyor
Tuba59 Gümüş göğüs kapakçığı kullanın krem falan hepsi yalan 🤦🤦uçları kopmuştu benim ta kiki kapakçık alana kadar
elkakimmon Tuba59 hangi kapakları kullandın kuzu, almayı düşünüyorum bu ara ama silveretteler çok pahalı ve memnun olmayan da baya kişi var emin olanadim
Kybele23 elkakimmon silvernurse aldım ben 2. El sonuçta kaynattıktan sonra steril edilebiliyor. Tutumlu anne diye bir uygulama var orda 2.el bulabildin canım.
Tuba59 elkakimmon elkakimmon silverpearl aldım Trendyol Hepsiburada bak canım çok uygun orda 140 TL aldım ben
Defneninannesi19 Cansu1035 evet kullanın tavsiye ederim ben şu an ikinci kez hamileyim 7. Ay başlayacağım aldım çünkü çok çektim gögüslerimden ve hamileyken de yara olmuştu ilk gebelikte sonra devam etti belki erken önlem alsam o kadar acıçekmezdim
Merve1656 ikibebeliana lanolin eczanede 14 liraya falan satılıyormus birde gördüğüm kadarıyla aynı değillerdi kullanmadım ama bilmiyorum bende tavsiyeler üzerine söyledim kullananlar daha iyi bilir tabiki😊
ikibebeliana Merve1656 ben ilk doğumda almıştım 40 mg falan çok gitmiyor zaten şimdi ikinciye de kullanacağım geçen yıl 60-70 arasında almıştım ben 😊 üstünde hem lanolin hem lansinoh olarak yazıyor
_aycaccelik Az önce bir doğum hikayesine verilen yanıtlarda gördüm ayva çekirdeği jeli hemen iyileştiriyor diyordu bir yorumda
yagmurksr Sumelimami kesinlikle katılıyorum ben hem göbeğime kullanıyorum hem göğsüme çatlama olmasın diye doğumdan sonra da kullanmaya devam edicem hem doğal hem de çok etkili tavsiye ediyorum herkese