Btl2612 Prilam dr kullanan hamişler acaba ilaç neden gece alınıyor ve kullanmaya başladıktan kaç gün sonra etkisini gormeye başladınız ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
ferhunde Btl2612 gynduz cok uyku hali yaptigi icin gece oneriyor doktorlar.bende ilk haftalarda ictigim halde kusuyordum 17 den sonra icince kusmuyorum artik.
buseyusuf27 Btl2612 bn aldıgım ilk gün etkısını gosterd cnm gece yatmadan once 2 tane alınıyor uyku yaptıgı ıcın gece alınması lazm dıyor doktor ama bulantın fazlaysa gece 1 sabah 1 alabılırsın cnm ama gece ıcınce ona grk kalmıyor cok skur onunla ayaktayım 34 olduk hala kullnyorm 🙈
Tugcebyr Btl2612 gece içildiğinde gündüz etki eder gündüz içildiğinde gece etki eder + olarak uykuda yapıyor ne zaman etkisini gösterir diye birşey yok kişiden kişiye değişir etkili bir ilaçtır en önemli şey düzenli kullanmak düzenli kullanıldığında belli bir dönem sonra etkisini gösterecektir
Yaseminnnnnnn Btl2612 uyku yapiyor ilac ben o ilac olmasa napardim blmiyorum cok zod gecti 4 ay surdu bulantilarim gece içiyodum ama saat 1 2 gibi geciyodu etkisi sonrası yine kotu oluyordum gece iki tanede atablirsin demisti doktorum 2 tanr ictigimde daha rhat gecirdim gunumu
deletedmom559 ocean mummy omega 3 multivitamin multimineral Gyno ferro sanol D3 vitamini Kızlar bu ilaçları kullanan var mı acaba doktorum dun verdi nasıl kullanılıyor bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim aç mı tok mu hepsi üst üste mi kullanıyorsunuz
Gamzee26 deletedmom559 d3 vitamini 9 damla olarak kahvaltımı yaptıktan sonra alıyorum. Ferro sanol aç karna içiliyor kahvaltıdan önce ama ben aç karna içemiyorum suyu o yüzden kahvaltıdan 3 saat sonra içiyorum. 3 saat açlık yeter demişti doktorum. Diğerini kullanmıyorum bilmiyorum
buseyusuf27 Btl2612 fzlada ıcme zararlı yanı okdarı doktora danıs bence okdr ılac ıcıp ıse yaramaması degısk geldı 🙄 baska ılac verır belkı
Btl2612 Yaseminnnnnnn bilmiyorum ne olacak 4 gündür hastanede yattım eve geldim hala aynıyım geçmiyor ağlayıp duruyorum kimsem de yok bir bardak suyu alamıyorum çok fenayım bende
Hilokee Btl2612 canım ben kullanıyorum bende çok güzel etkisi oldu mide bulantılarımi halsizligimi aldı. Gece 1 sabah 1 adet olmak uzere günde 2 kere kullanıyorum . İşe yarıyor
Esraaelisa1 Btl2612 canım ben 8 aydır kusuyorum prilam dr içiyorum normalde sabah akşam ama ben gece yatmadan 2 tane içiyorum sabah içmiyorum daha etkili oluyor ben gece 2 tane içtiğim de mesela
Btl2612 Esraaelisa1 gece 2 tane sabah 1 tane öğleden sonra 1 tane içiyorum bana misin demiyor zofer yazdı bide ona da cesaret edemiyorum
Hilokee Kbryldzz hayır canım A kategorisinde bir ilaç ztn gebeler için yani herhangi bir zararı olmaz
Esraaelisa1 Btl2612 zofer de içtim ben ama devlet ödemiyor 80 TL mi neydi sanırım zofer bebeğe zararlı dedıler prilam dokunmuyor bebeğe bana çok bulanırsa sabah 2 öğlen 2. İç demiştim birde benim gibi gece at iki tane sabahı bekle bakalım nolcak
Tugcebyr Btl2612 zorefin epey etkili bir ilaç genelde kanser hastalarına kemoterapiden kaynaklı bulantılar için veriliyor ağır gelebilr size bence şuanlık prilama devam edin
buseyusuf27 Btl2612 hm anldm bn yatmadan once 2 tane ıcıyordum oyle rahatladım hala kullnyorm hayırlısı olsun ıns gecer rahatlarsın snde
Gamzee26 Btl2612 ilaç uyku yaptığı için gece almayı önerdi doktorum, kullandığım gün etkisini gördüm gerçekten çok etkili bir ilaç o olmasaydı hergün hastanelik olabilirdim. 1 hafta oldu bırakalı artık bulantım yok😊😊