Nurr24 senakhrmn aynen kaçıp duruyodu kasığıma doğru yürüyorum son sanşımızı deniycez yoksa haftaya kaldı☺️☺️
Helin2727 Nurr24 ultrason girince çok sakin olun ben 18 haftada bile gittim heyecanlanıyorum göstermiyor
Miniee Helin2727 aynı ben doktora giderken resmen bebişe çaktırmamaya çalıştım neryee gittiğimizi göstermez diye ama yakalanmışızki sırtını döndü 😊
melikeNr Nurr24 çikolata vişne suyu fln tüketip gitmeni öneririm o zaman daha hareketli oldukları için doktorun yakalayabilir cinsiyeti:))
minnie11 Çikolata falan yeyince bu sefer de fazla hareketli olup doktor yakalayamayabiliyor, en iyisi kendi hallerine bırakmak 😊
Miniee Nurr24 benimde göstermedi ilk, doktorum yarım saat sonra gel merdivenleri kullan yürü tatlı bişeyler yi çay iç dedi hepsinide yaptım gördük🤭😁
Balmm11 Ben de bugün gittim 14+2 yız hareket halindeydi sabit durmadı. Ama dr.um yüksek ihtimal kız dedi haftaya tekrar çağırdı hem rahim ağzı ölçümünü yaparız hem de tekrar bakarız dedi. Bakalım artik yine kız mi diyecek yoksa değişecek mi?
Nisanurunannesi3850 Ben en son 11+2 de gitmistim kontrole visne suyu ictim baya hareketliydi cikolatada hareketlendirirmis😊