Nurr24 Kızlar demin doktordan geldim bizimki yatmış hiç keyfinden ödün vermiyo hareket etmediğinden göstermedi doktor öğleden sonra tekrar gel dedi ne önerirsiniz göstermesi için ☺️
EsinCemreDogan Nurr24 Karnınız tok olsun, çikolata meyve suyu ve 20 dk. yürüyüş. 2 gün önce doktorum bunları önerdi. Geri gittim gösterdi 🙈
senakhrmn Nurr24 Burda bekliyim bizimde 1 hafta sonra randevumuz inşallah bizde öğreniriz 🥰 siz kaçıncı haftadasınız
MiniKaya Nurr24 karnın tok olsun canım her bebek çikolataya tepki vermiyor dondurma yiyebilirsin soğuk su içebilirsin benim oğlan bunlara çıldırıyor mesela 😊 vişne suyu içenleride duymuştm
Agjflgknn Nurr24 ultrasona girmeden evvel cappy visneler varya buyuk teneke onlardan bir tane icin bir de bitter cikolata yiyin biraz yuruyun bebege ylassin hemen oynar
senakhrmn Nurr24 bende şuanda 14+3 üm. Doktora en son 11.haftada gitmiştim nasıl artık iyice eli ayağı belli mi ya yine ağlicam kesin randevumda 🥺
Nurr24 senakhrmn bende 11. Haftada gittim o zaman daha hareketliydi kolunu bacağını görmüştüm 1 saat önce yatıyou hareketsiz ama büyümüş bebişim☺️
senakhrmn Nurr24 Allah’ım esirgesin sağ salim kucağına almayı nasip eylesin inşallah canım benim. Aman sağlıkla büyüsünler bende o kadar heyecanlıyım ki 16.haftamda görücem bebeğimi sabırsızlanyrm ☺️☺️
Nurr24 senakhrmn inşallah canım hepimizinkini Allah bizlere bağışlasın hayırlısıyla bende de saatler geçmiyo ya yine göstermezse diye korkuyorum☺️
Nurr24 senakhrmn aynen kaçıp duruyodu kasığıma doğru yürüyorum son sanşımızı deniycez yoksa haftaya kaldı☺️☺️