Yasemincanakci gozde_sarisoy 30 kilo mu😯 evet çok almışsınız ve maşallah sonrasında iyi vermişsiniz :)))
gozde_sarisoy Yasemincanakci evet çok güzel zayıfladım hepsini verdim bidaha asla şuursuzca yemem şuanda hiç kilo almadım 63 le devam
Aysesen80 Yasemincanakci ben çok gitmesini idtemiyorum🙈 boyum uzun 172 filanım bari 58 de kalayım🙈 ama genetik bizde eskisi gibi olurum diye korkuyorum
Leman3 Cok kılo alıcam dıye korkuya kapılma once:))ben 86kıloyka hamışe kaldım.kusarak 79kılo oldum.cox zor surecdı.şimdi 28haftalık ve 82kiloyum))
Yasemincanakci Leman3 inanmıyoruuummm çok iyi resmen hamile kaldığınız kilodan da zayıfsınız :))) maşallah diyeyim :) evet bende çok kilo alacağım korkusu var :(
Aysesen80 Yasemincanakci bu da iyi değil ama giydiğini yakılması ne güzelmiş tatsız pantolon giyemezdim eskiden 😂 içliksiz yani🙈 inşallah çok vermem vermek isteyenler verir🙏🏼
GulnurMahmut Yasemincanakci 70 kilo ile hamile kaldım 4.ayımızdayız 14 haftalığız 68 69 devam ediyoruz ben kilo almadım.kusmalardan dolayı kilo verdim ilk aylarda
buse0935 Yasemincanakci bende 81.2 ile kaldım aynı endişe bendede vardı şuan 34 haftalığım 87.2 kiloyum
Deletedmom95 Yasemincanakci 55 kilo ile hamile kaldım 27 haftalık iken (iki hafta önce yani) 57 idim 🤗
Yasemincanakci Deletedmom95 2 kilo mu aldınızzz hani bebeğin suyu hani basen büyümeleri hani bebeğin kilosu 😄😄 maşallah ya darısı bana :))))
Srhtzlyh Yasemincanakci boyum 155 boyuma göre bende iyi değilim aslında 57 kiloyla hamile kaldım. Tamda kilo verme aşamasındaydım 65 ten 57 ye indim sonra hamile olduğumu öğrenince bıraktım kilo vermeyi. Şimdi 25+6 olduk 61 kiloyum şuan. Bakalım kaçla kapatıcaz🤷♀️
EsraYamanoglu 43 kilo ile hamile kaldım şimdi 58 oldum 32.haftadayız ilk defa bu rakamları görüyorum bakalım kaç ile kapatacağız 🤦🏻♀️🤷🏻♀️😅
4281094 EsraYamanoglu iştahin nasıldı yoksa kendiliğinden almaya mı başladın dikkat ettin mi yediklerine bende 46 kilo ile hamile kaldım 45e düştüm şimdi 48 e çıktım ama hala zayıfım 😬17.haftadayım görür müyüm bende o kiloyu acaba ☺️ Sağlıkla kucağına gelsin inşallah
Deletedmom355 Yasemincanakci 64 kiloyla hamile kaldım şuan 16. Haftadayız 66 kiloyum :) bakalım ileride ne olacak 😬😂
Oznuryener19 Yasemincanakci 47 ile hamile kaldım 43 e düştüm şuan bulantılar azaldığı için yemek yelelere başladım 45 kilo olmuşum 😑
Hypatia Bende zayıflama aşamasındayken hamile kaldım,79la hamile kaldım şimdi 12 haftalığız,81 i gördüm🤦♀️ Almayayım diye dikkat ediyorum,inşallah biz veririz bebişimiz alır😃