Yasemincanakci Merhabalaarr Kaç kiloyla hangi hamile kaldınız ben 82 kiloyla kaldım. Öncesinde çok vermeye çalıştım sadece 87 den 82ye düştüm hamile kaldım. Daha 6 haftalık hamileyim doğuma kadar kaç kilo olacağım çok meraktayım 👀
Gamzelim_ Yasemincanakci bende yeni hanileyim 6 haftalık 88 kiloyum boyum kısa oldugu ıcın kılomu cok belli oluyor doktorum kac kılosun bilmiyorum ama en fazla 6 kılo alabılırsın dedi 🤦🏼♀️ İnşallah bende kilo almam şuan mide bulantılarım cok iştahsızlık var ama ilerleyen zamanda ne olur bilmem 😂
Fatmanurkor94 Ilk hamilelikte 50 ile hamıle kaldım en son tartıda 68 ı gordum 2. Hamılelıgım de 53 ile hamıke kaldım 65 kıloyum sımdj 36. Haftaya gırcez
Yasemincanakci Gamzelim_ Salı günü hastaneye gidince devlet hastanesinden diyetisyene başvuracağım fazla kiloyla doğum da hem bizi hem bebeğimizi zorlar :(
Yasemincanakci Gamzelim_ hayır duyamadık :( kesesini gördük sadece ayın 12 sine tekrar çağırdı inşallah onda duyarız :)
Gamzelim_ Yasemincanakci bende gecen pazartesı keseyi gördük5 haftalıkfı yarın kontrolum var 6 hafta 6 günlük oluyor inşallah görürüm kalp atısınıda duyarım die ümitliyım 🥰
Yasemincanakci Birgul zayıf hamile kalmışsınız maşş:))) 2 kilo da canınız sağ olsun :) ilk ayların kilosunu aşermelere sayalım :))
Aysesen80 Yasemincanakci ben çok gitmesini idtemiyorum🙈 boyum uzun 172 filanım bari 58 de kalayım🙈 ama genetik bizde eskisi gibi olurum diye korkuyorum
Gamzelim_ Yasemincanakci aynn cnm bnde gidecegim diyetisyene daha fazla kılo alarak zorlanmak da isdemiyorum bi bebişlerimi göreyim hayırlısı ıle de sonra onu halletcem
gozde_sarisoy Yasemincanakci 63 ‘ şe hamile kaldım 12 haftalık hamileyim ilk hamileliğim de kızımda tam 30 kilo almıştım ben şok çok gereksizdi sonrasında hepsini verdim istediğim kiloyla hamile kaldım 😲
Yasemincanakci gozde_sarisoy 30 kilo mu😯 evet çok almışsınız ve maşallah sonrasında iyi vermişsiniz :)))
Zehra_nur İlk oğlumda 47 ile hamile kaldım 60 kilo ile doğurdum şimdi ikinci cocuguma hamileyim 51 kiloyum