minikcasper Burcuu3761 evet ama oranın düz model bu balıklı desenli ya hoşuma gitmişti 😃 artık nasip napayım ya
minikcasper Asel61 ay yok nerede 2 ay da mı teeee ne zaman geldi en son ben daha yeni hamileydim daha erken almıyauım dedim bide şimdi geldi 6 ayım bitti benim😅 belli zamanlarda geliyor.
61Aysen minikcasper millet dolusup bitirms olmasn cnm bnde gordm onlri instegrmda reflu yatagi nasıldı güzelmi bize uzak yakinimda şok yok gidemiyrm bime yda a 101 gelckms onlri bekliyorum
aylinsss 61Aysen yatak güzeldi eğer kullanırsanız iş görür kullanmazsanız da 50 tl fiyatı çok üzmez insanı🥰
61Aysen aylinsss besik icine koymayi düşünüyorum bn gece emzirp yatirdgmda kullanisli olr die düşünüyorm evr 50 tl ucuz 120 150 tl civarnda baktm bn hep
Edizinannesii minikcasper valla bende hazır alıyım dursun derdindeyim bidaha uğraşamam vay su alınacak vay su eksik diye 😁
Handevebade minikcasper bende aktivite masası , ilk arabam ve top kaydıragı aldım malum bebeğim 11 aylık artık yeni doğan da büyüyünce oynar😂
minikcasper Handevebade evet onlarda çok güzeldi ama bizim için baya erken 😅😅 güle güle kullansınlar 💕
Ezgi-1903 minikcasper Sabah çok erken gitmek gerekiyo bizim burdakilerdede bişey bulamıyorum hemen alıyolar
DiplomaliEvHanimi Kizlar babyjem marka desenli file aldim havlu cook guzel cok memnun aldim dokusu acisindan hemende geldi tavsiye ederim 24 tl olanini almıştım buyk boy benim kuvetim dunya plastik marka olan 45 lt
aylinsss 61Aysen genelde o fiyatlar ama aktüelde uyguna geliyor ondan iş görür fermuarlı çıkar yıka o da güzeldi bide çok az kullanıyorlarmış bence pahalı bişeye gerek yok belki de hiç kullanmıcaz gerek olmayacak bime 101 e geliyor bulamazsanız 101 in internet sitesinde var