Baobap canım ben kimseyi aşağılamıyorum. Sen kendini öyle görüyorsun yazım kurallarına gelince bend düzgün yazmayı biliyorum ama işime geldiğinde ayrıca ben bilimsel kanıtlarımı ne sanıyorsun anlamıyorum seni. Ayrıca ben kimseyi şunu şunu kullan diye zorlamıyorum fikrimi söylüyorum sadece. Şimdi sana açık ve net bir dille yazıyorum anlıyorsun beni inşallah. Canım ben beslenme uzmanlığı ve ayrıca anasınıf öğretmenliği yapıyorum. Öyle oradan atmakla onu bunu aralayıp bilgisizce saygısızca konuşan sensin herkez kendi istediği yaşamıyorsa yapamıyorsa düşünce özgürlüğü yoksa düşündüklerini doğru düzgün bir dille bu platform a yazamadiktan sonra ne anlamı var ? Evet şimdi sırasıyla gidiyorum. Ben sebze meyveden bahsederken size beni aşağıladınız. Azcik okumak araştırmak sevmek ve şeyden bahsettiniz bunları nasıl düşünüp de yazdıysanız artık çok merak ediyorum. Araştırma yapmadığı mı , okumak sevmek saymak vs yapmadığını nerden biliyorsunuz ? Elinizde kanıtlarınız var mı? Burda türkçeyi ahkam kesmek le yada doğru düzgün yaşadığımdan mı yola çıkarak yazdınız bu kelimeleri? Siz bence şapkanızı önümüze alın bir düşünün kimi yargiladiginiz ondan sonra karşıma gelir muhabbet ederiz . Kim kimseyle uğraşmıyorum kendimi ifade ediyorum siz farklı algılıyorsunuz. Yazık boşuna yaşıyorsunuz. Ister içsin ister içmesin onca insanda o kadar yazmış gelip bana takan sizsiniz! Ben değil bunu unutmayın. Akıl sağlığınız koruyun ! Çünkü böyle giderse yandınız