Sahika8989 hanımefendi, benim size eleştirim şu, zararlı bir şeyi daha zararlı hale getirerek ‘bunu tüketin bir şey olmaz’ şeklinde birine tavsiye veriyor oluşunuzdu. Düzgün bir dille yazdım bu eleştirimi de. Ama siz beni hiç bir şey bilmeyen biri ilan edip, saygısız bir dille konuşmaya başladınız. Benim neyi ne kadar bildiğimle ilgili en ufak bir bilgiye sahip değilsiniz ve beni aşağılıyorsunuz. Üstelik türkçeyi berbat kullanarak yapıyorsunuz bunu. Yazdıklarınızı anlamak çok zor. Diğer paylaştığınız bilimsel verilere gelince, günümüzde tüm besin kaynaklarının değerlerinin düştüğü yeni bir bilgi değil. Bunları bilmek için insanın kendini sizin gibi ordinaryus zannetmesine gerek yok. Azıcık okumak, araştırmak, öğrenmeyi sevmek yeterli. Benim sizden ayrıldığım nokta, besin değerleri azalmış olsa bile, bu saydığınız gıdaların hala büyük ölçüde fayda sağlıyor oluşları. Araştırma tek kaynaktan yapılmaz. Örneğin, gıdaların besin değerleriyle ilgili bir araştırma yapıyorsanız, karşı fikirleri de incelemeniz gerekir. Yoksa kolaya şeker at iç bir şey olmaz diyen birine dönüşürsünüz. Ve bu yapmış olduğunuz alıntılar, kendi yaptığınız araştırmalarmış gibi konuşuyorsunuz komik oluyorsunuz. En başta düzgün bir dille konuşabilecek kadar medeniyetiniz ve eğitiminiz olsaydı şu an bunları konuşuyor olmayacaktık bile. Sizinle uğraşmıyorum. Siz benimle uğraşıyorsunuz. Bence artık susun.