Deletedmom378 Mom046 Güle güle kullanın canim. 🤗 Bende eşimle gittim ama 3 tane gelmiş hepsi bitmiş ve İstanbul Kartal’da oturuyorum. Kartal’da ki soklarin hepsinde bitmiş dedi görevli. 🤷Bende cuma günü bimdekine bakicam orda da bulamazsam A 101 Bakalım şansıma artik.😏 Valla ablalar biz uyanmadan marketi talan etmiş 😂😂
Mom046 Deletedmom378 evet üç parça vard ilk ben girdim mağazaya aldım hemen size mesaj attım fotoğraf için yollayamadım da ürün güzel umarım kullanışlı olur sizde alabilirsiniz insallah
hemsiresaliha Mom046 bende reflü yatağına ihtiyacım olduğu için onu aldım kılıfını attm makinaya iç süngeri delikli ve baş kısmı 2 parça beğendim internettelerle aynı. nevresim ve çarşafı güzeldi müslini de beğendim ama ihtiyacım olmadğı için almadım bultak oyuncaklar vardı ondan aldım basit ama zaten ilk oyuncakları vurup kıracağından önemli değil 😉
Mom046 hemsiresaliha Yatak cidden iyi duruyor ya kuzulu örtüsüde güzel kullanmaya yakın zamanda yıkamak nasip olur insallah 😊 oyuncaklara hiç bakamadım küvet için balıklar vardı aklımdan cıkmıs denk gelemedim 😊
Bademlii Mom046 ben kendisini görmedim valla direk katalogdan gördüğüm kadarıyla ve buradaki yorumlara dayanarak al koy kenara dedim 😂 kendi evimizde değilim şuan gidince kullanırız inşallah 🥰 mama sandalyesi de hiç bi şubeye gelmemiş aramışlar falan ama değişiyor ilden ile demek ki
elkakimmon Mom046 küvet seti reflü anne yani yatakları nevresim takımı oyun matı aldım. Lastikli çarşafı beğenmedim, mama sandalyesi kalmamış alt açma üni çok küçük, bebiş battaniyesi in ve yorgan kalitesini begenemedim almadım
elkakimmon Bademlii güzel canım, süngeri delikli koku yok şuan makinede yıkanıyor kılıfı bı sorun olmuşsa yazarım dikiş atma parçalanma falan fiyatına göre iyi bence
MeLy90 Ben anne yanı yatak aldım. Bence gayet güzel. Muadilleri her yerde 150₺zi. Desenide çok hoşuma gitti. Zaten yatacak 2-3 ay. Onun için de o parayı vermeye bence gerek yok. %100 pamuk üstelik. Küvet seti aldım. Onlarda çok kaliteliydi.
Mom046 MeLy90 Aynen genelde küçük ürünler de fazla kalite yoktu ama küvet, yataklar, mama sandalyesi gayet güzel.
Mom092 A-F-B dun bi arkadas yazmisti gördüm hatta resminide atmis daha once cekmis fotosunu gayet buyuktu ve guzeldi dedi bimdekine ben alicam dort gozle 9 ekimi bekliyorum😂