aslihanaslans minikcasper bir çok şubede hiçbirşey yok bende 4 şube gezdim birbirine yakın hepsi, 1 tanesine 3-5 parça bişey gelmiş 😒 bim bu konuda çok daha iyi
minikcasper aslihanaslans evet ya madem katalogda yayınlıyosun her şubeye gönder ürünleri neden birine gönderip diğerine göndermiyosun ki. Çok anlamsız.
Kubrabulutt31 Sabah eşim işe giderken uğradı şok markete reflü yatağı , yorgan,yastık aldırdım getirdi eve güzeldi bence , internette en düşük reflü yatağı 110 falan burda 49 a gelmiş 3-4 ay yatacak zaten bana mantıklı geldi 😀
Hayriye1410 Erkenden gittim bekledim bir ben vardım sırada zaten içeri girdim iki üç bir şey gelmiş ne küvet ne maşrapa ne mama sandalyesi hiçbir şey yoktu, yakınlarda başka şube de yok annem ve kayınvalidem de oturdukları yerin şok una baktılar onlarda da yoktu ben anlamadım nerde bu katalog ürünleri
minikcasper Hayriye1410 bisim buradaki de öyle akıllılar maşrapa getirmiş 10 tane var ama ne küvet ne kova yok. Sorunca da getirilmedi buraya dediler o zaman niye maşrapa var dedim ses çıkmadı 😅😅😅 ben anlamadım bu işi.