tekbirask156 Nezosikra erkek 🥰 şükür aldım her şeyini . Toplu biraz maliyetli olur diye parça parça aldım . Bence al hemencecik . Bu işler belli olmuyor çünkü 34te bile gelen var 😏
Nezosikra tekbirask156 haklısın canım benim eltim 34 de doğurdu bende korkmuyor degilim🙈yarın halledeyim birazini biraz evde var aplasininkilerden birazda alırım benim 3 üncü olunca ondan boyle rahatim galiba😂🤪ama bende bir an önce halletsem Iyi olacak
tekbirask156 Cheerfulmom 🥰🤗 ay ne hoş 🌺 birlikte yapın sevginizin meyvesi için ☺️ sağlıkla İnsaAllah 🙏🏾
bburcu tekbirask156 31.haftada 2 kiloydu. Şimdi 33+4 🥰 haftaya kontrol 🌼 hastane çantalarını hazırladım eksikler azcık kaldı yıkayıp onları da koyacağım🌸
Lalammm tekbirask156 30+2 de 1560 gram 40 cm di masallah 30 haftada 2 kiloyu gecen bile var bnmki ciliz olcak heralde 🤭 23 haftadan beri dogum pozisyonunda cantamiz hazir kiyafetler yikandi utulendi sadece halimiz kaldi alincak diger herseyi hazir saglikla bir kizim eksik Rabbim kavusmak nasip etsn insallah.
Mucizemvebenn tekbirask156 33+0 ız bugün. 32 de kontrole gitmiştik 2015 gr dı. Başı aşağıdaydı. Dudakları çok tatlı görünüyordu kızımızın. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah 🤲🏻
SKelebek tekbirask156 yani doktorumda 2 hafta sonra görüşürüz dedi valla banada uzun geldi Süre ama ben 10 gün sonrasına aldım ne olur ne olmaz diye
karsiyakalianne Fazla yürüdüğümde, temizliğe yüklenince yada biraz fazla ayakta kalınca çok fazla çatı agrım oluyor 😔
Simgedemirbas karsiyakalianne ağırlık yapıyor canım artık, bende çok yürüyünce illa sağ tarafım ağrır. Dinlene dinleme yavaş yürüyerek gidiyorum gideceğim yere🤗
Asaaaafff 33+5 olduk midem yanıyooor😔😔32. Haftada 2kilo dedi doktorum bizim zorunlu sezeryan hayırlısı olur inşallah 🤲
Gizem13 SKelebek benim oyleydi hareketleri cok az gittigimde bebegin kalp atisi suyu azaldigi icin durmak uzereydi acilen 35 haftalik sezeryanla dogum yapmistim
Zynpmira 33 olduk bizde çok şükür…32 de 2 kiloydu …şekerim yükseliyo sürekli istedim çok şeyi yiyememek çok kötü …
tekbirask156 Zynpmira 😏 hamilelik şekeri mi normal mi . İnsaAllah doğduktan sonra emzirme sürecinde istediğin her şeyi yiyebilirsin kuzum . Rabbim ikinize de şifa versin 🙏🏾
Nezosikra tekbirask156 🤗tecrübeli sayılırım da küçük kızım 5 yasinda bende baya unuttum sayılır herseyi😂nasil bakacağım diyorum ben bu çocuğa herseyi unuttum🤔🙈🤪
Esraaelisa1 tekbirask156 35+ 4 günlük olduk en son 34 haftada 2500 kg dı haftaya tekrar gıdıcem pozisyon almadı henüz kafası yukarda poposu aşağıda suyun fazla dedi doktor bu suda dönme ihtimali çok yüksek dedi ama Dönmez ise ekim sonu alırım dedi normalde kasım 8 gibi doğum
tekbirask156 Esraaelisa1 😇 artık bekliyoruz sabırsızlıkla . Hakkında en hayırlısı hangisiyse öyle olsunn🤲🏾