deletedmom559 ocean mummy omega 3 multivitamin multimineral Gyno ferro sanol D3 vitamini Kızlar doktorum dun bu ilaçları verdi nasıl kullanılıyor sizlerde kullanıyor musunuz hepsi üst üste mi kullanıyor aç tok fark eder mi yardımcı olursanız sevinirim ☺️
Gisosssuuu02 Arya12 hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah allahım bizede o günleri nasip etsin 🤲🏼💕
Burcuu3761 Gisosssuuu02 bizde anne lekelenir sivilcelenirse bebeği kızdır annenin güzelliğini alıyor derler bende sivilce çok olmuştu ilk hamileliğimde kızım oldu şimdi yüzüm güzelleşti benimde cinsiyeti henüz belli değil ama erkek annesini güzelleştirirmiş🥰
Helin2727 Burcuu3761 aynen benimde ilk kızım oldu ve yüzüm de fazlasıyla sivilce oldu daha önce hiç olmadı sivilce bende 20 haftalık oldum ve hala öğrenemedim cinsiyeti çok merak ediyorum bu hamileliğinde 1 kactane oldu ve geçti sivilce🤷♀️
Busrabrk34 Nesrincente evet kesinlikle aslında ilk başlarda yedinci aya kadar çok güzelleşmiştim gören herkes şaşırıyordu kız annesinin güzelliğini alır sen tam tersi çok güzelleştin velhasıl 8aydan sonra tam tersi oldu iki ayda çok çirkinleştim 😂
Byzaoz Gisosssuuu02 masallah canim 🥰 ergenlikte bile sivilcem çıkmadı cilt sorunum yoktu ama simdi yuzumde ve boyun kismimda küçük küçük sivilceler cikiyo 🙄🙄🙄😬
Ebrarela_1963 Gisosssuuu02 bol su tükettiğimiz için diye düşünüyorum ben benim cildimde porselen gibi oldu ☺️
kedilibiranne deletedmom559 her bünyede bir olmuyor canım benim tenimde ve bölgesel taraflarımda hiç bir fark olmadı ama kızım oluyor 🌺 39+4
Mucizem0407 Benim normalde cildim de sivilce o kadar nadir çıkardı ki 13 haftalığım hala yüzümde pıtır pıtır sivilce çıkıyor 😣