Gisosssuuu02 Günaydınlar güzel anneler 🌹 Yüzüm normalde sivilce doluydu hamile kaldıktan sonra yüzüm öyle bir pürüzsüzleştiki her sabah aynaya baktıkça inanamıyorum cildi güzelleşen pürüzsüzleşen oldu mu 🌝
Pinkyellow Gisosssuuu02 malesef .. sivilcem fln olmadı ama yüzüm aşırı zayifladi ve bu beni baya cirkinlestirdi aldığım 8 kilo neremde merak ediyorum 😂
deletedmom559 Gisosssuuu02 benim de normal de sivilce çıkmazdı hamilelikte hep sivilce doldu yuzum diyorlar kızın oluyor sivilce çıkınca kız mı oluyor 🙄😁
NerminBal Gisosssuuu02 benim de yüzüm normal de de zaten sivilceli değil ama şuan daha da beyazladı pürüzsüzleşti
Ececik89 deletedmom559 benim de çenem ve burnum dolmuştu sivilceden kızım oluyor. Son haftadayım su an geçti ama
Beyra0212 deletedmom559 benim de öyle. Normalde asla sivilcem olmazdı. Ama hamile kaldığımdan beri sivilce çıkıp çıkıp geliyo. Ve kızım olacak♥️
Nesrincente deletedmom559 derler ya kız olursa güzelliği kendi alır anne çirkinleşir erkek olursa anneyi güzelleştirir diye ondan oyle demişlerdir 😄
kedilibiranne deletedmom559 her bünyede bir olmuyor canım benim tenimde ve bölgesel taraflarımda hiç bir fark olmadı ama kızım oluyor 🌺 39+4
Busrabrk34 Ececik89 canım aynı şekil benimde su son ayımda bebek gibi olan cildim bir anda mayın tarlasına döndü çene ve burun hattı kısmım
Zekus7 Sadece cilt olarak değilde bana genel olarak bi güzellik geldi aynaya baktikça bakasım geliyo resmen kendi kendime nazar değdireceğim diye korkuyorum 😅🤰🏻
Busrabrk34 Nesrincente evet kesinlikle aslında ilk başlarda yedinci aya kadar çok güzelleşmiştim gören herkes şaşırıyordu kız annesinin güzelliğini alır sen tam tersi çok güzelleştin velhasıl 8aydan sonra tam tersi oldu iki ayda çok çirkinleştim 😂